marți, martie 2, 2021

Multe femei sunt maestre in arta stresului inutil. Fie ca ies din casa si constanta ca nu si-au luat jurul cu ele, fie ca se uita pe Facebook si vad o postare care le incomodeaza, fie ca-si deschid mail-urile si se enerveaza din cauza unui mesaj, fie ca le-a sarit oja de pe o unghie, femeile gasesc o mie si una de motive pentru a se stresa zilnic.

Insa, pentru o stare de spirit general buna, micile stresuri de zi cu zi ar trebui eliminate printr-o gandire pozitiva, chiar printr-o atitudine de “Nu-mi pasa. Nu-i mare lucru”, in conditiile in care fiecare om are, cu siguranta, alte aspecte mult mai importante din viata sa pentru care sa se preocupe.

Iata care sunt principalele lucruri pentru care femeile se streseaza inutil si de care ar trebui sa scape!

 

  1. Nu le sta parul bine

Firul 14 nu se asaza langa firul 15, parul se electrizeaza, sta prea pleostit sau prea umflat, si toate acestea dupa ce au petrecut 20 de minute in toaleta incercand sa-l aranjeze. Chiar daca parul nu le sta asa cum si-ar fi dorit ele, sunt slabe sanse ca cineva din exterior sa observa ca firul 14 nu sta langa firul 15.

In loc sa se streseze, sa-si bage mana in par in mod constant sperand sa-l aranjeze pe parcurs, mai bine il lasa in plata Domnului atata timp cat si-au dat totusi un interes minim pentru a-l aseza. Cum sta parul este o sursa de stres inutila care nu face decat sa le incarce psihic fara niciun beneficiu pe termen lung.

 

  1. Ce mananca astazi

Poate sunt la serviciu, poate sunt acasa, multe femei se intreaba si rasintreaba ce mananca la pranz, mai ales. Daca-si comanda mancarea la locul de munca, sunt nemultumite de modul de preparare sau de portie, daca-si iau la pachet mancare, sunt nemultumite de aspectul preparatului in caserola, daca nu au nimic de mancare isi cumpara ceva de la magazinul de langa locul de munca si apoi se simt vinovate ca iar au mancat nesanatos (covrigei, sendvisuri, batoane, etc).

Ori se organizeaza de seara si-si pun la pachet un preparat care se mentine bine pana la momentul pranzului, ori renunta la a se mai stresa si din aceasta cauza minora. Mai bine aleg doua fructe si un iaurt de la magazin in loc de covrigei sau sendvisuri. In felul acesta nu vor mai invinovati ca iar au calcat stramb si ca iar isi pun silueta la risc. Oricum ar fi, mancarea nu trebuie sa reprezinte un motiv de stres!

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri