joi, martie 4, 2021

Suntem “programați” ca dimineața să preferăm o ceașcă de cafea sau ceai după ce ne dăm jos din pat, mai ales în sezonul rece. Noi îți recomandăm un pahar simplu cu apă și îți dezvăluim 6 motive pentru care ar trebui să faci din acest lucru, rutina ta zilnică :

  1. Ajută digestia

Toxinele se elimină foarte ușor dimineața, mai ales dacă alegem să bem un pahar cu apă caldă dimineață. Dacă acele toxine rămân în organism ne putem confrunta cu foarte multe probleme.

2. Ajută împotriva consipației

Poate măcar o dată te-ai confruntat cu o problemă digestivă cauzată din cauza deshidratării. Stomacul se umflă și ești balonat. Soluția este un pahar de apă caldă , care stimulează intestinele pentru a-și relua funcția normală.

3. Amelioreză durerea

De la crampe la dureri de cap, un pahar cu apă caldă ne ajută prin decompresarea mușchilor stomacului și elimină crampele abdominale.

4.  Dai jos kilogramele în plus

Apa caldă ajută la mărirea ratei metabolice, iar asta înseamnă că începi să arzi calorii încă de dimineață. Dacă ești la dietă este și mai bine, deoarece vei vedea rezultate în curând.

5. Îmbunătățește circulația sângelui

Apa caldă te ajută și în cazul circulației proaste a sângelui, care este blocată de toxine sau grăsime. Mușchii se relaxează atunci când intră în contact cu apa caldă, ceea ce înseamnă că vei elimina toxinele mult mai rapid.

6. Previne îmbătrânirea prematură

Toxinele distrug pielea și o fac să îmbătrânească prematur. Așa cum am explicat, apa caldă ajută la eliminarea toxinelor din organism.

A.

 

Ultimele stiri

Parteneri