vineri, februarie 26, 2021

Exista momente in care este acceptabil ca femeia sa faca primul pas in relatia cu un barbat, indiferent daca sunt la inceputul relatiei sau au avansat putin.

Desi nu exista reguli prestabilite si bune in orice fel de relatie, in unele cazuri este recomandat sa respectam unele principii. Astfel este si in cazul relatiilor incipiente intre o femeie si un barbat.

 

  1. Ea ii da numarul de telefon lui

 

In situatiile in care ea si el stau de vorba de o ora, intr-o situatie oarecare, si se simte ca exista o conexiune intre cei doi, este perfect in regula ca ea sa-si dea numarul ei de telefon barbatului care poate are nevoie de putina incurajare la inceput. Dar cum sa faca o femeie pentru a-i da numarul de telefon unui barbat fara se puna intr-o situatie incomoda. Spre exemplu, el si ea vorbesc despre un anumit solist sau o anumita trupa si ea spune ceva despre o piesa muzicala pe care el nu o stie. Atunci este ideala replica: “Nu pot sa cred ca nu ai ascultat X. Fii atent! Ajungi acasa si cauti melodia Y. O asculti si apoi ma suni sa-mi spui cum ti s-a parut. Ia numarul meu. Sunt sigura ca-ti vei schimba impresia despre trupa Z daca asculti melodia Y”.

 

  1. Ea ii trimite lui primul mesaj online

 

O femeie neimplicata amoros in nicio relatie ca a pus ochii pe un barbat “descoperit” in mediul online, cu care are cate ceva in comun, poate sa-l contacteze prima fara niciun fel de jena. Totusi, primul mesaj trebuie sa aiba putina “substanta”, adica un “Buna. Ce faci?” nu este suficient. Trebuie sa se uite atent pe profilul lui de pe reteaua sociala (Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn) pentru a porni de undeva discutia. Poate observa ca asculta anumite melodii, poate are poze dintr-o vacanta petrecuta intr-o oarecare destinatie turistica, poate are un hobby comun cu ea. Este perfect in regula sa-i ceara o recomandare muzicala, sa-l intrebe care sunt cele mai ok localuri din acea destinatie turistica (sustinand ca ar vrea sa mearga si ea si cere recomandari), poate il intreaba unde sa-si repare bicicleta sau de unde-si sa-si cumpere un aparat foto la un pret bun daca vede ca el face ciclism sau este pasionat de fotografie. Astfel, deschide o discutie cu “substanta” in urma careia poate stabilia o intalnire fata in fata. Oricum ar fi, discutia trebuie sa duca relativ rapid la o intalnire in oras.

 

  1. Ea il invita pe el in oras

 

Desi “traditia” spune ca barbatul este cel care trebuie sa invite o femeie in oras, este perfect in regula ca ea sa faca acest prim pas. Cel mai bun moment pentru o astfel de initiativa este atunci cand au o conversatie care curge natural. Poate vorbesc despre un actor sau un film care le-a placut amandurora sau poate au opinii contrare cu privire la o productie cinematografica. Ea poate propune o iesire in oras la un anumit film. Sau poate vorbesc despre preparate culinare, despre cum lui ii place (sau nu) mancarea chinezeasca, japoneza sau de orice fel. Ea poate sa-i propuna sa iasa sa manance la un restaurant stiut de ea unde poate baga mana in foc ca lui ii va placea bucataria. Oricum ar fi, propunerea de iesire in oras trebuie sa vina natural intr-o conversatie si sa fie derivata dintr-un subiect de discutie.

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri