duminică, septembrie 20, 2020

Racelile si gripele contractate sunt principalele semne vizibile ale unui organism cu sistem imunitar slabit, iar multi dintre noi suntem lipsiti de aparare in fata microbilor din jurul nostru din cauza propriilor noastre obiceiuri.

Stai jos mai toata ziua

Daca ai un loc de munca ce presupune sa stai jos trei sferturi din zi, pe scaun, in fata unul calculator sau a unor teancuri de dosare, nici nu-i de mirare ca sistemul imunitar iti este slabit. Statul pe scaun scade ritmul metabolismului, fapt ce ingreuneaza absorbtia nutrientilor din alimentatie ce ajuta organismul sa se intareasca. Solutia: o data la o ora si jumatate cel mult, ridica-te de pe scaun si mergi cinci minute, chit ca o faci in parcul de langa serviciu, chit ca faci doua ture in jurul cladirii de birouri in care lucrezi.

Citește și:

Alegi gresit produsele de infrumusetare

Una dintre posibilele cauze ale sistemului imunitar slabit la femei se gaseste in trusa de machiaj. Fondul de ten, anticearcanul, rujul dar si alte produse de makeup aplicate pe fata, toata ziua, contin substante artificiale, unele chiar toxice, precum sulfat de laurel sau sulfat de sodiu, care sunt absorbite de piele cat timp ai machiajul pe fata.

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri