Sari la conținut

7 retete raw de post ușor de preparat acasă

Dacă țineți post și vreți să consumați și alimente sănătoase, pline de vitamine, atunci preparatele raw vegane sunt o alegere excelentă. Bloggerița Carmen Negoiță ne oferă șapte rețete, foarte ușor și rapid de pregătit acasă, numai bune pentru perioada de dinaintea Paștelui.
„Poţi ţine cu post doar cu preparate raw vegan. Sunt sățioase și sănătoase și nu mai ești nevoit să consumi cartofi în exces, covrigi, tot felul de făinoase, margarină sau pateuri vegetale pline de aditivi.   Ca mic dejun, prânz, cină sau gustare între mese, vă recomand budincă de chia, hummus raw, pizza raw, milkshake de banane, salată crocantă, lapte de migdale sau ciocolată caldă raw. Ingredientele, inclusiv superalimentele, sunt ușor de găsit și pot fi cumpărate din plafar și magazine specifice”, spune Carmen Negoiță. Iată rețetele pe care le recomandă.

Lapte de migdale

Luăm 200 de grame de migdale și le lăsăm la hidratat în apă timp de câteva ore. Apoi, le punem în blender, adaugăm 1,5 litri de apă filtrată și mixăm timp de 30 de secunde. Strecurăm apoi totul printr-un săculeț și laptele de migdale e gata!. Îl punem la rece și îl putem folosi în locul celui de proveniență animală. Dacă dorim să îi oferim un alt gust, putem adăuga pudră de vanilie, ori cacao, ori chiar superalimente pentru energie.

Continuarea pe elli.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel