luni, decembrie 6, 2021

Somnul de infrumusetare nu este un mit, dar niciun moft. Odihna din timpul noptii este esentiala pentru a te trezi plina de vitalitate si pentru a arata bine.

Dar oricate ore am dormi, unele urme ale oboselii, ale trecerii timpului si ale hartuirii de zi cu zi a tenului vor continua sa se vada pe chipurile noastre  vrem, nu vrem.

Din acest motiv, specialistii in dermatologie recomanda o grija suplimentara pentru ten chiar si in timpul noptii si ofera mici ponturi in acest sens.

Te-ar mai interesa: Virulența noii variante Omicron, în comparație cu ...

1. In primul rand, gaseste-ti timpul necesar pentru a dormi. Poate parea ciudat un astfel de sfat dar din ce in ce mai multe persoane isi fura din propriile ore de somn pentru a desfasura alte activitati. Ba mai mult, un studiu citat de Huffington Post arata ca femeile au nevoie, in medie, de 11 minute de somn in plus comparativ cu barbatii. Asadar, primul pas este sa dormi, de preferinta intre sapte si noua ore de somn pe noapte.

Continuarea pe Lyla.ro

http://lyla.ro/frumusete/8-ponturi-de-infrumusetare-in-timp-ce-dormi/

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri