vineri, martie 24, 2023

Oamenii care vor să slăbească urmează aceste 8 reguli simple pentru a fi mai aproape de rezultatul final. Citeşte asta şi promite că o să le respecţi întocmai. Pentru un corp frumos şi o minte sănătoasă aceste 8 reguli sunt baza

1. Opreşte zgomotul

Prin zgomot ne referim la gândurile negative sau la oamenii care îţi dau stări negative. Opreşte negativitatea. Obstacolul mental este cheia. Dacă treci de acesta, restul vor merge ca pe roate

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să mănânci de Buna Vestire ca să îți me...

2.Maximizează motivaţia

De ce vrei să faci sport şi să duci un stil de viaţă sănătos? Ca să nu mai ai probleme cu inima? Ca să cumperi haine cu o mărime mai mică? Pentru că iubitul crede că te-ai îngrăşat? Cea mai mare motivaţie vine din interior. Trebuie să fie o motivaţie destul de puternică încât să te ţină mult timp să crezi în ea. Gândeşte-te bine şi analizează toate aspectele.

3.Continuitatea

Nu renunţa la dietă sau la sport dacă nu vezi rezultate wow chiar de a doua zi. Stilul acesta sănătos este pentru restul vieţii. Cel mai bine este să continui mereu, mereu şi să nu mai cauţi scuze. Foloseşte citate motivaţionale sau vorbeşte cu prietenii şi familia ta care te vor susţine mereu.

Te-ar mai interesa: Atenție! Riști închisoare dacă mai rupi aceste PLA...

4. Vizualizează succesul

Închide ochii şi imaginează-ţi cum vei arăta! Vezi în faţa ochilor acel corp perfect. Cea mai bună metodă este să faci cumpărături şi să îţi iei haine cu o mărime mai mică. Încearcă să le îmbraci în fiecare zi şi nu te opri până când nu îţi vin ca turnate

5.Elimină alegerile excesive

Este foarte dificil să faci faţă alegerilor de meniu de zi cu zi, de aceea, îţi propunem să pregăteşti la începutul săptămânii mâncarea su ingredientele pentru a fi mai puţin tentat să alegi alimente nesănătoase

Te-ar mai interesa: Atenţie la ce veţi cumpăra din magazine! Produse c...

6.Fără scuze sau zile de trişat

Nu ai voie să ai zile în care să trişezi sau să faci excese alimentare şi să spui că vei face mai mult la sală data viitoare. Pentru a slăbi este nevoie de dorinţă şi ambiţie!

7. Crede în transformarea ta

Zicala crede şi se va întâmpla este adevărată. Dacă te focusezi pe lucruri pozitive acestea se vor întâmpla. Ai control asupra gândurilor tale, nu ele asupra ta.

Te-ar mai interesa: Curățați-vă colonul și ardeți grăsimile cu aceast ...

8. Celebrează succesul

În momentul în care ai depăşit un prag sau ai dat jos câteva kilograme este bine să te bucuri şi să te răsplăteşti. Un exemplu bun de răsplată ar fi un masaj.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private