joi, octombrie 1, 2020

Multi dintre barbati au probleme ce vizeaza angajamentul in relatia de cuplu, dar sunt anumite tipuri de barbati care, pur si simplu, refuza relatiile serioase ce implica exclusivitate si chiar viata in doi.

 

Narcisistul – il recunosti usor: vorbeste aproape tot timpul despre el, despre jobul lui, despre iesirile lui, despre masina lui si arata mai bine decat media masculina. Narcisistul refuza un angajament in relatie pentru ca este deja angajat fata de el insusi.

Citește și:

 

Baiatul mamei – se spune ca barbatii sunt doar niste copii mari, dar chiar si asa poti avea relatii de lunga durata, chiar fericite, cu o parte din ei. Insa exista si acei barbati care si la 35 de ani nu inceteaza sa fie “baiatul mamei”. Este imatur, mama lui il invarteste pe degete, iar lui chiar ii convine. Pentru o relatie serioasa, este totusi nevoie de o anumita doza de maturitate, iar “baiatul mamei” duce lipsa.

Citește și:

 

Barbatul care nu a realizat destul – este genul de om care este intr-o goana continua dupa realizari, dupa indeplinirea tuturor obiectivelor si care, pur si simplu, nu se poate opri din goana in fiecare seara, macar doua ore, ca sa le petreaca cu iubita lui. Acest barbat are mereu obiective pe care trebuie sa le indeplineasca si spune ca, odata ce le va indeplini, se va stabili. Dar este ca si cum ar goni intr-un tunel si, pentru “a se aseza” cu o femeie, trebuie mai intai sa ajunga la luminita de la capatul tunelului. Singura problema este ca tunelul nu sfarseste.

Citește și:

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri