Sari la conținut

Cum arată fosta soție a lui Viorel Lis. Fostul EDIL a vrut să o interneze la BALAMUC

Cum arată fosta soție a lui Viorel Lis. Viorel Lis nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă sunt puțini cei care știu cine este femeia care i-a fost alaturi timp de 16 ani.

Tudora Gheorghe este fosta sotie a lui Viorel Lis, femeia care i-a daruit o fata, pe Alina. Cei doi au fost casatoriti timp de 16 ani, insa au divortat în urmă cu mai mulți ani, in momentul in care fostul edil al Capitalei era deja intr-o relatie cu Oana.

Dupa cum sustine Tudora, Viorel Lis este cel care a intentat divortul, dupa lungi scandaluri si violente domestice.

AM MERS LA PRIMARIE SI ACOLO L-AM GASIT CU OANA

Prima data am avut probleme in 1990, imediat dupa Revolutie. Se incurcase cu o colega de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni.

Eu am plecat de-acasa cu fiica noastra, Alina, si a durat vreo doua saptamani pana ne-am impacat. Pe urma s-a combinat cu pustoaica de 18 ani, atat avea Oana (n.r. – Oana Lis) cand s-au cunoscut.

Intr-o seara, fiul lui din prima casatorie a avut o problema cu sotia lui si nu-l gasea pe Viorel. Am mers la Primarie si acolo l-am gasit cu Oana.

Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNT-CD, sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. Dupa aceea am divortat, el a depus cererea, a marturisit Tudora Gheorghe cu multi ani in urma.

Acesta fiind doar inceputul, fosta sotie a lui Viorel Lis a continuat sa ii aduca acuzatii grave politicianului, sustinand ca ar fi intentionat sa o interneze la “balamuc”.

Mai mult decat atat, femeia a declarat ca cineva i-ar fi schimbat medicamentele intr-o seara, acestea fiind inlocuite cu alte pastile din pricina carora i s-a facut rau, insinuand ca Viorel Lis era persoane care avea acces la tratamentul ei.

A VRUT SA MA INTERNEZE SI LA PSIHIATRIE

A fost si o bataie destul de serioasa, ala a fost cel mai violent moment. Odata, cineva mi-a schimbat medicamentele din poseta. Nu prea puteam sa dorm, luam un fel de Distonocalm.

Intr-o zi am fost la o receptie, am baut ceva acolo si am luat o pastila sa pot sa adorm. Mi s-a facut rau, s-a chemat salvarea, m-a dus o prietena la spital.

Ea mi-a luat si poseta si hainele si cand a umblat in geanta s-a uitat la pastile si a observat ca sunt schimbate. Ea mi-a atras atentia, luasem altceva, de-aia mi s-a facut rau.

Viorel putea sa umble, cine putea sa vina la noi in casa? Le am si acum acasa, nu am reusit sa aflu ce sunt. A vrut sa ma interneze si la psihiatrie, insa am refuzat”, a declarat Tudora Gheorghe, potrivit Wowbiz.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel