vineri, mai 27, 2022

Priscilla Presley s-a căsătorit cu „regele rock-ului” în 1967, într-o nuntă de opt minute. Căsătoria a durat șapte ani. Și a fost marcată pentru totdeauna.

Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, va fi mereu „văduva lui Elvis”, sau „femeia care a trăit în umbra lui Elvis”.

„M-au urât pentru că m-am căsătorit cu el, m-au urât pentru că am divorțat…”, spune Priscilla, parcă purtand o condamnare. „Drumul meu a fost foarte dificil. M-au criticat fără să știe că am încercat cu disperare să fiu o mamă bună, o soție bună și un partener bun.”

Te-ar mai interesa: Cancer vulvar: simptome ascunse despre care ar tre...

Căsătoria lui Priscila cu „regele rock-ului” a durat șapte ani. S-au căsătorit în 1967 într-o nuntă de opt minute. Au divorțat în 1973.

Se cunoscuseră în 1959, când ea avea 14 ani, iar el cu zece ani mai mare. Priscila nu are amintiri bune din acea vreme. Într-un interviu pentru Loose Women, un program de televiziune engleză, ea a comentat: „Adolescența mea nu a fost cea a unei fete normale. A trebuit să mă adaptez. Am urmat ceea ce a făcut Elvis. I-am trăit viața. Am văzut filmele pe care voia să le vadă, am ascultat muzica pe care voia să o asculte, am mers în locurile în care a mers…”, a subliniat el.

Te-ar mai interesa: Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerelor de Sân...

Au ieșit rar, de fapt. S-au refugiat în Graceland, conacul lui Elvis din Memphis, pentru ca fanii să nu copleșească vedeta.

Din relația dintre Priscilla și Presley s-a născut singura fiică a cântăreței, Lisa Marie Presley, care astăzi are 52 de ani și patru copii, și care a risipit moștenirea primită de la tatăl ei (Elvis a murit în 1977, la vârsta de din 43, când Lisa Marie avea nouă ani). O avere de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Te-ar mai interesa: Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în ...

Divorțul dintre Elvis și Priscilla a fost pe cale amiabilă: au părăsit tribunalul ținându-se de mână.


Priscilla Presley este de nerecunoscut!

Operațiile estetice au desfigurat-o și au șters cu trăsăturile angelice pe care le avea odinioară.

Fosta sotie a lui Elvis Presley a ajuns de nerecunoscut, iar frumusetea ei a ramas doar o amintire.

Invitata in urma cu ceva timp in cadrul show-ului de televiziune al britanicei Lorraine Kelly, fosta sotie a regelui Rock’n’Roll-ului a reusit sa ingrozeasca publicul in momentul in care a aparut cu fata complet schimbata, scrie Click.ro.

Te-ar mai interesa: Drept de viața sau de moarte! Un bărbat și-a deter...

Fosta soție a lui Elvis Presley arată ca o mumie! Fosta sotie a lui Elvis Presley si-a desfigurat fata datorita operatiilor estetice, ajung replica unui robot de plastic.

In urma divortului de Elvis Presley, Priscilla nu si-a refacut viata, in ciuda faptului ca a avut diversi iubiti. Conform zvonurilor din ultima vreme, in cele din urma Priscilla s-ar fi cuplat cu un cantaret britanic celebru (Tom Jones).

Te-ar mai interesa: Top 4 cele mai murdare lucruri din casă! Și nu, nu...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private