Sari la conținut

Cel mai rapid remediu pentru arsuri la stomac. Acționează instantaneu. Sigur îl ai în bucătărie

Colita este o inflamație a colonului. Care sunt cauzele?
Sursa foto: pixabay
Unele infecții bacteriene sau virale pot declanșa colita.

Din cuprinsul articolului

Remedii arsuri la stomac. Arsurile la stomac sunt provocate de boala refluxului gastroesofagian, o patologie a sistemului digestiv, când conținutul de acid al stomacului este aruncat în esofag, în urma căreia pereții acestuia devin inflamate.

Principalele simptome ale refluxului gastroesofagian sunt arsurile la stomac și eructația acidulată. Diagnosticul și tratamentul bolii sunt efectuate de un gastroenterolog. Dacă o persoană suferă de reflux gastroesofagian, tratamentul va consta în administrarea de medicamente care reduc aciditatea stomacului și protejează mucoasa esofagului de acțiunea acidului. Însă, există și remedii naturiste care au acest efect.

Unul dintre cele mai bune și rapide remedii pentru arsuri la stomac este banalul bicarbonat de sodiu. Pentru a elimina această focalizare, este necesar să utilizezi un alcalin sigur, de exemplu, bicarbonatul de sodiu. Pentru a face acest lucru, 5-10 g de bicarbonat trebuie dizolvat în 200 ml de apă. După care amestecul trebuie băut. Remediul, blochează și neutralizează acțiunea acidului, eliminând simptomele arsurilor la stomac.

Alte remedii pentru reflux gastric

Muștarul uscat sub formă de pulbere este un remediu universal pentru arsurile la stomac. Este un produs alcalin, prin urmare este capabil să elimine simptomele negative. Pentru a obține efectul, muștarul este recomandat a fi consumat în formă pură înainte de mese. Nu amesteca condimentele cu alimente sau apă.

O modalitate simplă de a elimina arsurile la stomac este să folosești rădăcină de ghimbir sau de pătrunjel. Poți face ceai din el sau poți mânca o cantitate mică din produs înainte de mese. Rădăcina de ghimbir este un tampon acid versatil care acționează rapid asupra pereților stomacului. Ghimbirul va ameliora rapid simptomele dureroase ale arsurilor la stomac

Sucul de aloe este un economisitor natural de arsuri. Acesta face față perfect zonelor deteriorate ale pielii, eliminând delicat inflamația. Aloe vera poate funcționa bine și asupra refluxului de acid, ameliorând iritația mucoasei esofagiene. Sucul plantei trebuie consumat rece cu mult înainte de masă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel