Sari la conținut

Cardiolog renumit: nu aveți nevoie de pastile pentru a vă curăța vasele de sânge, luați ..

alimente care desfundă arterele
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Dieta pentru artere infundate

Corvin Radulescu – om de ştiinţă român, cardiolog şi chirurg vascular cunoscut, prin exemplul sau a dovedit că bătrânețea poate fi amânată. Profesorul Corvin a trăit 109 ani, rămânând sănătos, activ și vesel pentru tot restul vieții sale.

Omul de știință a acordat o mare importanță susținerii sănătății după 60 de ani. Din păcate, corpul uman în această perioadă se ofilește rapid, dar acest proces poate fi încetinit în mare măsură. Profesorul a dezvoltat un sistem special, pe care l-a descris în cărțile sale. De faptul, că acest sistem funcționează, este demonstrat că toți studenții lui Corvin sunt, de asemenea, longevivi, potrivit newsworld.

Astăzi, cărțile lui Corvin Radulescu sunt foarte populare în rândul înşişi medicilor, precum și în rândul celor care doresc să rămână sănătoși fără pastile. Sistemul se bazează pe lupta împotriva unor astfel de patologii senile precum hipertensiunea arterială (creșteri ale tensiunii) și diabetul zaharat (creșteri ale zahărului din sânge).

Mai jos veți găsi principalele fragmente din aceste cărți, urmând acest sistem, persoana este capabilă de a umple corpul cu o sănătate excelentă.

7 reguli de la chirurgul cardiac celebru

Regula 1. Nu așteptaţi, că doctorii o să vă facă sănătoşi!

Acum, mulți oameni cred în mod greșit că medicina poate vindeca totul. Aceasta este o concepție greșită periculoasă. Principala sarcină a medicinei este de a vă sprijini viața în caz de pericol, de a vă salva cu toate mijloacele disponibile.

Cu toate acestea, medicina nu este concepută pentru a vă oferi sănătate, şi mai puțin longevitate. Pentru a-şi construi potențialul pentru o viață lungă și sănătoasă, aveți nevoie de a acumula energie și de a ajuta organismului să devină mai puternic.

Acest lucru este important mai ales atunci când vârsta a trecut bara de la 40 de ani. Cu cât îmbătrâniţi, cu atât trebuie să-i acordaţi mai multă atenție. NUMAI DVS. SUNTEŢI CAPABILI SĂ UMPLEŢI CORPUL ȘI MINTEA CU SĂNĂTATE!

Regula 2. Beţi multă apă curată

Putem trăi fără mâncare câteva luni, dar fără apă persoana moare în câteva zile. În fiecare zi corpul nostru pierde o mulțime de apă – atunci când persoana transpiră sau merge la toaletă. Acest lichid trebuie să fie completat.

De câtă apă avem nevoie? Acest lucru va determina un sentiment de sete și culoarea urinei. Ar trebui să fie galbenă deschisă. Vă amintim faptul că urina nu trebuie să fie galbenă întunecată. Asta sugerează că aţi băut puțină apă.

Este foarte important pentru a obține lichid sub formă de apă curată. Băuturi precum ceai, cafea, coca-cola, berea conțin zahăr sau suplimente nutritive, cafeină sau alcool. Ele scot apa din sânge și celule, îngroașă sângele și deshidratează organismul.

Deci, apa este necesară pentru noi pentru a menține sângele lichid și a trece cu ușurință prin vase, astfel încât rinichii și ficatul să poată elimina în mod eficient toată otrava din organism care se acumulează acolo.

În plus, apa este necesară pentru ca sistemul imunitar să funcționeze, să protejeze împotriva virușilor și previne formarea celulelor canceroase. Creșteţi treptat cantitatea de apă consumată.

Regula 3. Căpătaţi sănătatea sistemic. Nu puteți îmbunătăți un singur lucru fără să-l îmbunătățiţi pe celălalt!

Imaginaţi-vă o mașină. Dacă un nod se rupe în ea, toate celelalte încep să cadă. De asemenea, în corpul nostru – totul este echilibrat și interconectat. De exemplu, dacă la o persoană crește tensiunea arterială, aceasta afectează toate organele interne, deoarece sângele ajunge la toate.

Când luaţi pastile de tensiune, agravați fluxul sanguin. Tensiunea scade, dar organele interne suferă oricum. De aceea este imposibil, de exemplu, să se vindece insuficiența renală cronică fără a normaliza activitatea vaselor de sânge. Simțiți-vă corpul și găsiți punctele sale slabe. Concentraţi-vă nu pe boli, ci pe ele. În cele mai multe cazuri, este mai eficient pentru orice tratament.

Regula 4. Aveţi grijă de inima sa – este organul central al sănătății voastre!

Literalmente totul depinde de starea inimii și a vaselor de sânge. Sângele îndeplinește două funcții importante. Acesta aduce oxigen și nutrienți la organe și elimină din ele produsele prelucrate, precum și toxinele, otrăvurile.

Când vasele sunt rele și inima se defectează, acest fapt aduce la înfometări de oxigen și de altele a organelor interne. În afară de aceasta, eliminarea substanțelor nocive este afectată. Ca urmare, țesuturile organelor interne încep să se deterioreze, funcțiile lor sunt pierdute.

Toate acestea sunt pline de o întreagă încurcătură de patologii cronice interne.

Prin urmare, este necesar să se înceapă recuperarea a inimii și vaselor de sânge. Mai mult, odată cu înaintarea în vârstă, din cauza creșterii încărcăturilor, ele încep să lucreze literalmente la uzură.

Regula 5. Mersul pe jos, nu sportul activ, este bun pentru sănătate!

Majoritatea oamenilor se înșală puternic, considerând sportul util. Acest lucru este departe de dreptate. Este adevărat că sportul – este ceva care drenează resursele interne.

Toate țesuturile și celulele noastre au propria lor „rezervă de rezistență”, concepute pentru un anumit număr de cicluri. Cu cât o persoană este mai activă în sport, cu atât mai mult cheltuiește aceste resurse. Prin urmare, sportivii nu trăiesc mult timp și, de regulă, îşi măresc numărul de diferite răni peste 50 de ani.

Dacă decideți să faceţi sport nu de dragul carierei sau banilor, dar de dragul sănătăţii, vă înșelați foarte mult. Dar de a se mişca este totuşi important și cel mai bine pentru aceasta sunt considerate plimbările pe jos.

Mersul pe jos este bun, deoarece acestea măresc fluxul de sânge și încep reînnoirea celulelor active. Dar nici plimbările nu trebuie să fie epuizante. Calculați distanțele astfel încât trecându-le, să fiţi la marginea oboselii (dar nu ați depășit-o încă).

Regula 6. Ascultați-vă corpul. Dacă corpul vrea ceva, are nevoie de el!

De exemplu, în cazul în care organismul vrea sare, atunci daţi-o! Nu ascultați sfatul celor care spun că este necesar să limitaţi consumul de sare. Da, este necesar de a reduce numărul său în dietă, dar nu vă puteți forța să suferiți! Corpul nu cere nimic fără necesitate. Dacă vrea, înseamnă că trebuie.

Același lucru se aplică pentru absolut totul (cu excepția obiceiurile proaste). Și se întâmplă adesea că dimineața doriți să petreceţi mai mult timp în pat, cu toate acestea, nedorind să pierdeți timpul cu asta, mulți se ridică și încep să facă ceva.

Da, s-ar putea să aveţi mai mult timp în această zi, dar viața în sfârșit va deveni mai scurtă. Trebuie să vă ascultați corpul. Vă semnalizează nu fără un motiv. Nu-l puteți forța să facă ceva prin forță.

Dacă nu aveți putere, lăsați-vă corpul să se odihnească și să o acumuleze. În cazul în care forța nu se acumulează, este necesar să înțelegeţi de ce se întâmplă acest lucru, poate că există o gaură în sănătatea voastră prin care se scurge această forță.

Regula 7. Asigurați-vă că vă curățați vasele. Dacă vârsta dumneavoastră depășește 50 de ani, atunci trebuie să curățați vasele o dată la 2 ani. Fără aceasta, toate celelalte măsuri în sănătate vor fi în zadar!

Chiar și în timpul vieții sale, Corvin Radulescu, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, a remarcat în mod repetat că a șaptea regulă este cea mai principală, deoarece duce la o repornire puternică a întregului corp și la creșterea rezervelor de sănătate. Cu ajutorul curățării, vă puteți recupera şi la 60, 70 și chiar la 80 de ani. Niciodată nu e prea târziu pentru aceasta!

Imaginați-vă că vasele sunt conducte de apă. Pe măsură ce apa curge în interiorul lor, sângele curge prin vase. Cu toate acestea, cu timpul, orice conducte devin înfundate cu rugină și var. Același lucru se întâmplă și cu vasele de sânge. Numai acestea sunt contaminate cu colesterol, masa cheagurilor de sânge și depozite de calciu.

Principalele condiții prealabile pentru acest lucru sunt alimentele dăunătoare, dar acest lucru se datorează mai mult încetinirii metabolismului, care se observă la fiecare persoană cu vârstă (motiv pentru care problemele cauzate de vasele murdare, de regulă, apar după vârsta de 50 de ani).

Ca urmare, toată această murdărie se acumulează în vase, ceea ce duce la o scădere a lumenului eficient. Ca urmare, sângelui îi devine din ce în ce mai dificil pentru a ajunge la organe. Ca răspuns, inima măreşte tensiunea.

La rândul său, acest lucru, în primul rând, epuizează extrem mușchiul inimii (deoarece inima trebuie să lucreze mai greu, din această cauză apar aproape toate bolile de inimă), și în al doilea rând, automat duce la o creștere a tensiunii arteriale. Asta e hipertensiune.

În general, dacă tensiunea arterială a început să crească odată cu înaintarea în vârstă, atunci aceasta nu este din cauza bătrâneții, ci din cauza vaselor de sânge înfundate!

Dacă doriți să fiți sănătoși și să trăiți mult timp, trebuie să curățați vasele cel puțin o dată la fiecare 2 ani!

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel