Sari la conținut

World Doctors Orchestra concertează la Ateneul Român. Ce se întâmplă cu fondurile strânse în urma vânzării biletelor

Ansamblul muzical World Doctors Orchestra concertează la Ateneul Român din București. Ce se întâmplă cu fondurile strânse în urma vânzării biletelor!

Celebrul ansamblu muzical format din medici din toată lumea, World Doctors Orchestra, concertează astăzi la Ateneul Român din București, după ce în urmă cu două zile a susținut un spectacol la Cluj-Napoca. Pe scenă va urca și violonistul Alexandru Tomescu, cu vioara sa Stradivarius Elder-Voicu.

Alexandru Tomescu: Este vorba despre un miniturneu al Orchestrei Internaționale a Doctorilor, un ansamblu spectaculos, alătuit exclusiv din medici din 60 de țări, a căror energie și plăcere și bucurie de a cânta este pur și simplu copleșitoare. Concertele sunt caritabile. Fondurile strânse în urma vânzării biletelor vor fi folosite pentru a dota rețeaua de telemedicină în domeniul epilepsiei, scrie RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel