Sari la conținut

Stephan Pelger a murit. Celebrul designer a fost găsit SPÂNZURAT

Din cuprinsul articolului

Stephan Pelger a murit. Designerul român, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit fără suflare în propriul atelier din sectorul 2 al Bucureștiului.

Stephan Pelger a fost găsit fără viață astăzi în atelierul său din București.

Potrivit Antena 3, la fața locului au fost chemați polițiști și medici. Din nefericire, doctorii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Politia a demarat o ancheta pentru aflarea exactă a felului în care designerul a pierit.

În cadrul unui interviu apărut la începutul acestui an, Stephan Pelger a mărturisit că nu reușea să doarmă noaptea de aproape cinci ani și că era adesea deprimat. Se pare că aceste probleme ar fi început după ce Stephan Pelger a fost jefuit la Cannes. Toate acestea s-au întâmplat în 2018, iar la momentul respectiv designerul vestimentar a împărtășit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

Totodată, la începutul acestui an, într-o emisiune TV, creatorul de modă a explicat că s-a externat în mod voluntar de la dezintoxicare. Acesta suferea de insomnie cronică și a luat 40 de pastile într-o singură zi.

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie la vârsta de 10 ani și a trecut prin mai multe centre de tratament de-a lungul anilor.

Stephan Pelger a murit

„Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea Stephan Pelger într-un alt interviu.

Potrvit EVZ, surse judiciare afirmă că nu există indicii care să sugereze că acesta ar fi fost victima unei infracțiuni.

„Str. C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 43 ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoană publica-designer de modă”, au anunțat autoritățile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel