Sari la conținut

Revoltător cum se fac analizele în unele centre medicale. Nimeni nu a sesizat că nu era urină, ci suc de mere sau bere

Analizele medicale pot fi făcute în multe centre private, însă nu de fiecare dată poți avea și certitudinea că acestea se fac corect.

Nu este nevoie să subliniem importanța colosală a veridicității analizelor, erorile putând conduce chiar și la pierderi de vieți.

Realitatea TV aduce în prim plan o dură față a sistemului medical românesc. Într-un material exclusiv, prezintă un experiment realizat în câteva centre medicale private românești.

În cadrul experimentului, au fost duse la analize, la laboratoare private, mostre de suc de mere şi bere. Analizele au fost făcute ca şi cum ar fi fost vorba de un sumar de urină. Concluziile: Leucocite în suc de mere, hematii în bere.

Mai multe informații în materialul video Realitatea TV. Deja nu mai este vorba de malpraxis, ci de înșelătorie și este cazul să se ia măsuri dure.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel