Sari la conținut

Bob Harper împărtășește „Unul dintre cele mai bune sfaturi de slăbit din lume” și este total realizabil

apa

Bob Harper știe câte ceva despre sănătate. În calitate de antrenor și apoi gazdă a show-ului de televiziune „Cel mai mare ratat”, a ajutat zeci de oameni să-și transforme corpurile și viața. Și după ce a suferit un atac de cord, expertul în fitness a lucrat la revizuirea propriului stil de viață, pierzând 40 de kilograme în acest proces.

Așadar, în timp ce Bob Harper  mănâncă o dietă curată, în mare parte pe bază de plante și se antrenează regulat, are și un sfat de slăbire pe care îl numește „unul dintre cele mai bune din lume”. Cea mai bună parte? Este atât de ușor, încât poți începe să o faci chiar acum.

„Aportul de apă este, cred, unul dintre cele mai bune sfaturi de slăbit pe care le poți face”

„Aportul de apă este, cred, unul dintre cele mai bune sfaturi de slăbit pe care le poți face”, a spus Bob Harper într-un videoclip de pe Instagram ca parte a unei serii pe care o numește #TwoCupsIn. El a adăugat că, dacă îți este foame, ar trebui să bei mai întâi apă. În filmulețul postat pe Instagram, Bob Harper a spus că bea cel puțin un galon de apă în fiecare zi (4,5 litri) și l-a ajutat să rămână energizat și „fit”.

Fii atent doar dacă faci mișcare și transpiri regulat; veți pierde electroliți în acest proces, așa că asigurați-vă că umpleți, pe lângă apă, niște electroliți, cum ar fi cu o apă infuzată de electroliți sau tablete de electroliți.

Consumul de aproximativ 3 litri de apă pe zi este un start minunat pentru a începe dieta. Dacă urina este aproape limpede, înseamnă că sunteți hidratat corespunzător și nu aveți nevoie de mult mai mult decât atât.

Consumul de apă în loc de băuturi zaharate sau îndulcitoare artificiale vă va ajuta să vă simțiți plini, să vă mențineți corpul hidratat și, în cele din urmă, să vă ajutați să pierdeți în greutate.

Reteta lui Bob Harper

  • Beti 2 cani de apa inainte de micul dejun
  • Beti 1 l de apa timp de 30 de minute la pranz
  • Beti 2 cani de apa inainte de cina

Organismul trebuie hidratat intre mese, este bine sa consumati 2,5-3 litri de apa. Pentru a avea un efect mai bun, este recomanda ca apa sa fie rece.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel