Sari la conținut

A aflat că suferă de cancer în ziua în care a născut. S-a stins din viață la un an și șapte luni după ce a aflat diagnosticul

Sursă: Instagram

O mamă a murit la vârsta de 39 de ani, după o luptă istovitoare cu cancerul de sân metastatic în stadiul patru.

Karyn Love, din Brisbane, a fost transportată de urgență la spital și a născut-o pe fiica ei Billi printr-o cezariană de urgență la 29 de săptămâni în mai 2021.

A aflat că suferă de cancer în ziua în care a născut

La momentul respectiv, avea 37 de ani și suferea de dureri de spate chinuitoare, despre care credea că sunt legate de sarcina ei. La o oră de la naștere i s-a spus prognosticul devastator.

Din păcate, în aceeași zi în care a fost detectat cancerul, medicii au descoperit că s-a răspândit deja la oase, ficat și ochi și i s-au dat trei săptămâni pentru a supraviețui.

Dar ea a continuat să sfideze șansele și a trăit 19 luni înainte de a muri de cancer săptămâna aceasta.

Moartea nefericită a tinerei mame a fost anunțată ieri pe pagina ei de Instagram: „Karyn Louise Love. 1983 – 2022. Zâmbește pentru mine, sunt libera. Îți mulțumesc pentru toată dragostea și bunătatea ta de-a lungul călătoriei mele, îmi voi aminti de tine’.

Vestea tristă vine după ce Karyn a anunțat pe rețelele de socializare că se simte rău în urmă cu mai bine de un an și riscă să-și piardă copilul în timpul sarcinii.

A început blocantele hormonale, chimioterapie zilnică, o listă lungă de medicamente complementare, tratamente holistice, meditație și o dietă organică, alcalină.

Anul trecut, practicantul de medicină naturală Camilla Chaplin a sprijinit-o pe Karyn și până acum s-au strâns peste 202.000 USD.

Pagina GoFundMe spune că Karyn a „sfidat șansele” împotriva ei, iar nou-născutul ei prematur a rămas în spital timp de două luni.

Medicul ei a fost impresionat de rezultatele ei

„Ea a stat ore în șir în NICU, oferindu-i lui Billi timp de vindecare piele pe piele. Abia aștepta să o aducă acasă și să fie mamă așa cum a visat dintotdeauna”, se arată în pagină.

„Când Karyn a mers la oncologul, medicul ei a fost impresionat de rezultatele ei. Multe dintre tumorile ei s-au micșorat. Ficatul ei revenea la dimensiunea și aspectul normal.

În cele din urmă, când tânăra mămică a reușit să-și ia copilul acasă, a fost în culmea fericirii.

Fondurile strânse au menit să acopere costurile medicale și să acopere cheltuielile unei bone de noapte în primele câteva săptămâni, scrie DailyMail.

Dragostea a fost arma mea secretă

În luna mai a acestui an, Karyn a putut sărbători prima zi de naștere a lui Billi și a distribuit fotografii pe Instagram.

„Ce onoare este să sărbătoresc ziua de naștere a fiicei mele și un an de viață”, a scris ea.

„Dragostea a fost arma mea secretă preferată. Dragostea pe care o am pentru fiica mea. Dragostea pe care o am pentru propria mea viață. Dragostea pe care comunitatea mai mare a revărsat-o în viața noastră. Dragostea pe care o am pentru cancerul meu.

„Întotdeauna am avut credința că trebuie să simți pentru a te vindeca și cu siguranță am simțit durere și tristețe și am simțit, de asemenea, bucurie și prezență pură. Și asta este ceva ce ne dorim cu toții. Să fii prezent și să trăiești o viață de recunoștință. Viața este un dar și primesc acest dar cu brațele deschise.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karyn Love (@karynlouiselove)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel