Sari la conținut

A ajuns să își lipească părul în cap cu lipici, iar fața lui e așa umflată de botox că abia mai vorbește

Ce s-a întâmplat cu chipul lui Mickey Rourke? La începutul anilor ’80, la începuturile sale la Hollywood, Rourke era cunoscut drept unul dintre cei mai drăguți băieți de la Hollywood. A fost adesea comparat cu oameni ca Marlon Brando și James Dean. Cu toate acestea, acea reputație nu a durat mult.

De-a lungul acelui deceniu, actorul Diner a vorbit mereu despre problemele sale cu faima și despre modul în care ura industria.

„Așadar, într-o perioadă de opt ani, îți pierzi încet spiritul într-un fel”, a adăugat el, referindu-se la tranziția sa la box în anii ’90. În doar câțiva ani ca boxer profesionist, Rourke „a fost efectiv demontat”, a scris Hollywood Reporter. „Își rupea nasul de două ori, își rupea pomeții și îi strica coastele și degetele de la picioare. Consilierii i-ar spune să renunțe la sport sau să sufere leziuni ale creierului potențial permanent”.

În filmul său din 1990, Wild Orchid, obrajii actorului erau vizibil umflați. Mai târziu, în 2009, el a recunoscut că aceste schimbări s-au datorat într-adevăr unei intervenții chirurgicale plastice greșite, așa cum au speculat mulți. „

„Majoritatea a fost ca să-mi repar mizeria din cauza boxului”, a explicat el, „dar m-am dus la tipul nepotrivit pentru a-mi pune fața la loc”. Aceste proceduri ar dura ani de zile.

„Acum sunt din nou drăguț. Mai rămâne unul.” a scris pe Instagram în 2017 alături de o fotografie cu el, topless lângă chirurgul său plastician de atunci. Nasul îi era înfășurat în bandaje.

Istoricul chirurgiei plastice la care a apelat Mickey Rourke

În 2009, Rourke a mărturisit pentru Daily Mail că a avut un total de șase operații în viața sa.

„Mi s-a rupt nasul de două ori. Am avut cinci operații la nas și una la un pomete zdrobit”, a spus el. Dar în 2019, se părea că actorul a lucrat mai mult pe față. În acel an, el a uimit fanii când părea „de nerecunoscut” la Good Morning Britain pentru un interviu cu Piers Morgan și Susanna Reid. „#GMB cine era ăla? Nu semăna deloc cu Mickey Rourke”, a spus un utilizator de Twitter.

Medicul estetician și chirurgul specializat în transplant de păr, Hala Elgmati a vorbit apoi cu Mirror despre posibilele cauze ale feței ciudate a lui Rourke.

„Privindu-ne înapoi la vremea când Mickey era un tânăr de 19 ani, era atât de frumos. Chiar și până la patruzeci de ani, cu un mic semn de îmbătrânire, părea masculin și atrăgător”, a spus ea. „Dar munca pe care a făcut-o Mickey i-a afectat negativ proporțiile feței, până la punctul în care acum este destul de șocant pentru ochiul uman.” Doctorul a adăugat că lucrările de pe chipul vedetei The Wrestler părea „prosbit” și „exagerat”.

  „Au existat o mulțime de studii științifice despre cum se cuantifică „frumusețea” și „atractivitatea” și totul se rezumă la anumite rapoarte științifice, care se uită la distanța dintre diferitele puncte ale feței”, a continuat Elgmati.

„În cazul lui Mickey, acele rapoarte au fost toate desincronizate din cauza muncii pe care a făcut-o pe fața lui. Acest lucru îngreunează procesarea creierului uman și de aceea unii oameni îl consideră „nenatural”. De asemenea, sigur că Rourke nu a primit un transplant de păr, dar purta o perucă „artificială”.

Vorbind despre ceea ce a fost „exagerat” pe chipul actorului, Elgmati a spus că Botox-ul este de vină pentru asta. „Este atât de ușor să exagerezi cu Botox. Nu există niciun fel de linii pe fruntea lui Mickey, ceea ce este o rușine pe fața unui bărbat”, a explicat ea. „Este o idee foarte bună să lăsați câteva linii pe față, astfel încât să nu vă pierdeți „strălucirea” individuală și să vă puteți exprima în continuare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel