duminică, ianuarie 29, 2023

Monica Pop, declarații DURE. „A ajuns un VIRUS să conducă și să răstoarne planeta”.

Monica Pop consideră că modul în care autoritățile românești manageriază criza COVID creează panică în rândul populației. Informațiile zilnice, susține aceasta, sunt furnizate numai în direcția care produce panică și deloc despre cei care au trecut cu bine peste acest impas.

Cunoscutul medic oftalmolog a transmis, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook, faptul că oamenii au ajuns să se întrebe, în momentul în care află de decesul unei cunoștințe, dacă a murit de covid sau nu.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” promovat pe rețelele sociale ...

Monica Pop, declarații DURE. „A ajuns un VIRUS să conducă și să răstoarne planeta”

Monica Pop se întreabă retoric unde sunt bolile pulmonare, cardiovasculare, digestive, cancerigene și cine are de câștigat în urma panicii induse cu bună știință în rândul populației.

„A AJUNS UN VIRUS SĂ CONDUCĂ ȘI SĂ RĂSTOARNE PLANETA!!! ȘI TOATA VIAȚA EI!!
Oricine află despre un cunoscut ca este bolnav sau , mai rău, că s-a stins, indiferent in urma carei patologii, intreabă imediat :”de covid”?!
Asadar, au disparut ca prin farmec toate celelalte afectiuni severe, care pot duce la asa ceva!.Dar, care decimează in continuare, fapt de care nu prea se tine seama! Nu mai sint boli pulmonare, cardiovasculare, nici digestive, cancere, accidente, traumatisme, agresiuni, diabet si ciroze decompensate, suicid, toxiinfectii etc! NIMIC! Doar covid!
Intrebări :- de ce sint puse in fată exclusiv aspectele negative (bolnavii din ATI, cazurile grave, mortii) si nu se discuta nimic despre cei 85% vindecati. Cine si ce cîștigă din panica indusă cu bună știință?
– de ce este neindicată necropsia, stiut fiind că justificarile cu protectia fata de medicii legisti e o poveste! Ei se pot proteja asa cum o fac si medicii infectionisti, ATI, pneumoligi, etc. Se stie că doar prin efectuarea necroosiei se pot constata leziunile provocate de o afectiune si astfel se pot combate . Si salva vieti!
Raspunsuri ?!”, a fost mesajul Monicăi Pop.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private