miercuri, aprilie 14, 2021

Nu de multe ori auzim de medicamente-minune, care ne scapă de cancer, însă, pentru foarte mulți oameni, mama natură are cele mai bune medicamente. În povestea scrisă pe blogul ei “Cristina învinge

cancerul” aceasta și-a relatat povestea. Cancerul din colon a dispărut prin consumara cu religiozitatea a unui suc din legume.

“În 2012 am mers ca să mă tratez chirurgical pentru cancerul de colon și am refuzat chimioterapia. Pe zi ce trece mă simțeam mai bine, însă, după 6 luni, la control, medicii mi-au dat o veste șocantă” a zis femeia.

Cancerul se răspândise la ficat și plămâni, dar a dat peste un alt pacient pe nume Ralph Kelley care învinsese cancerul prin consumarea unui banal suc – sucul de morcovi.

Ea a citit pe blogul său că acesta consuma zilnic sucul

acesta făcut din 2.5 kg de morcovi și a încercat și ea divizându-și porțile pe întreaga zi. După 8 săptămâni de la tratementul minune răspândirea cancerului a început să se oprească, după 4 luni cancerul a început să dea “înapoi” și după 8 luni la tomografie cancerul a dispărut cu desăvârșire.

Sucul de morcovi este bogat în celule care targetează celulele canceroase și le distrug, iar beta carotenul previne celulele de la reapariție.

A.

Ultimele stiri

Parteneri