vineri, mai 29, 2020

Anual peste 70 de mii de romani se imbolnavesc de cancer. Temuta maladie este depistata de cele mai multe ori in faze avansate, dar gratie tratamentelor inovatoare  sansele la viata cresc considerabil. Specialistii LIV Hospital Istanbul vin in Romania pentru a oferi gratuit a doua opinie medicala pacientilor bolnavi de cancer!

De aceasta data specialistii LIV Hospital sunt alaturi de  pacientii judetului Brasov pentru a discuta cu fiecare , despre diagnosticul lor si schema de tratament pe care o urmeaza in prezent.

Citește și:

Toti cei care doresc sa obtina aceasta opinie din partea medicilor din Istanbul, sunt asteptati Sambata 19 Septembrie în cadrul hotelului Aro Palace, sala Europa III, din Bd. Eroilor, nr 27-29, Brasov. Opiniile medicale  sunt acordate de către Prof. Chirurgie Generala, Oktar Asoglu si se fac pe baza programarilor, la numerele de telefon precizate mai jos. Tradurcerea va fi asigurata.

Radioterapia intraoperativanumita IORT – cea mai noua arma impotriva cancerului, este utilizata in foarte putine centre medicale de tratare a cancerului, pe plan mondial.

Citește și:

Liv Hospital este unul dintre centrele care aplica radioterapia in timpul interventiei chirurgicale.  Prin metoda radioterapiei in doza unica se pot obtine rezultate tintite datorita dozei unice administrate in timpul operatiilor de cancer, in special in cazurile de cancer recidivate.

Prof. Dr. Oktay Asoğlu, medic specialist chirurgie generala şi directorul Spitalului LIV ne atrage atentia ca prin  metoda IORT aplicata intraoperator, in special  in cazul cancerului recidivate, se tinteşte regiunea canceroasa, celelelte organe sanatoase  nefiind expuse radiatiilor.

Citește și:

Prof. Dr. Oktay Asoğlu afirma ca: “ Prin metoda IORT tumora este extrasa prin interventie chirurgicala. Dupa care zona cu risc este pregatita pentru administrarea radioterapiei. Pacientul fiind sub anestezie generala, chirurgul creaza un camp protector indepartand celelalte organe. Dupa ce stabileşte doza necesara de radioterapie medicul oncolog aplica intr-o doza unica tratamentul radioterapeutic. Dupa administrarea razelor, operatia se inchide.”

Metoda IORT aplicata in cazul tumorilor recidivate asigura o rata de insanatoşire de doua ori mai mare in comparatie cu rezultatele obtinute prin chirurgia traditionala. Daca in  radioterapia standard se administreaza 5 zile pe saptamana timp de 6 saptamani, in cazul  radioterapiei intraoperative IORT se poate administra printr-o singura doza. Distruge boala la nivel microscopic. Protejeaza organele si tesuturile sanatoase. In cazul cancerelor la stomac, pancreas, colon, san, tesut moale, plamani si ginecologic, tratate cu IORT, este posibila deja victoria. O singura doza de 10 Gy utilizata cu acest aparat reprezinta 70-80 Gy utilizati in radioterapia traditionala. IORT imbunatateste calitatea vietii pacientilor, inlaturand efectele adverse provocate de tratamentele medicamentoase.

Cel mai important rol il are si abordarea multidisciplinara şi tratamentul personalizat al cazurilor oncologice.

Liv Hospital a fost recunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune spitale specializate in chimioterapie din regiune, bazat pe tratamentul centrat pe pacient, cele mai noi si moderne facilitati de chimioterapie, o excelenta gestionare a efectelor adverse dar si suport psihologic.

Cel putin 30 de medici ai judetului Brasov impreuna cu peste 20 de pacienti s-au programat deja pentru a discuta cu specialistii care vin cu cele mai noi  metode de tratament pentru boala secolului.

Parteneri