luni, noiembrie 29, 2021

A făcut Covid după vaccinare. Un asistent medical în vârstă de 45 de ani, din California, a fost testat pozitiv cu Covid-19 la aproximativ o săptămână după ce a fost vaccinat anti-Covid cu vaccinul Pfizer,

Te-ar mai interesa: Anunțul lansat de Pfizer: „Noile vaccinuri „gata î...

a anunţat un post afiliat ABC News, citat de stirileprotv.ro. 

Matthew W, asistent medical care lucrează la două spitale, a anunţat pe Facebook, în 18 decembrie, că i s-a făcut vaccinul Pfizer, el precizând pentru KGTV că după administrare l-a durut braţul timp de o zi, dar nu au existat alte efecte adverse.


A făcut Covid după vaccinare

La șase zile de la vaccinare, după ce a lucrat o tură într-o secţie Covid-19, asistentul s-a plâns de frisoane, dureri musculare şi oboseală. A făcut testul pentru coronavirus, care a confirmat că este infectat cu SARS-C0V-2, virurul care produce Covid-19.

Christian

Te-ar mai interesa: Ce probleme spirituale ascund unele boli precum ca...

Ramers, specialist în boli infecţioase din San Diego, a declarat că acest scenariu nu este unul total neaşteptat, el precizând că pacienţii nu dezvoltă imunitatea faţă de Covid-19 imediat după vaccinare.

„Știm din studiile clinice privind vaccinul că durează aproximativ 10 până la 14 zile până când veți începe să dezvoltați imunitate împotriva coronavirusului. Prima doză  de vaccin considerăm că vă oferă undeva la 50% protecție și aveți nevoie de a doua doză pentru a ajunge să fiți 95%” protejați de corornavirus”, a precizat dr. Ramers.

 

Te-ar mai interesa: Măsurile de urgență anunțate de Guvern cu privire ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri