sâmbătă, octombrie 23, 2021

A fost arestat după ce ar fi infectat intenționat 22 de persoane. „O să vă infectez pe toți cu coronavirus”. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Este vorba de un bărbat din Majorca, Spania, care a fost arestat,

fiind suspectat de agresiune, după ce ar fi infectat 22 de persoane cu COVID-19

A fost arestat după ce ar fi infectat intenționat 22 de persoane

În ciuda faptului că bărbatul de 40 de ani tușea și avea febră de peste 40°C, acesta ar fi continuat să meargă la serviciu și la sală. Mai mult de atât, el s-a plimbat cu masca jos, tușind și spunând colegilor că avea să-i infecteze.

Cinci colegi de muncă și trei persoane de la sala de sport au fost testate pozitiv. Alte 14 persoane – membri ai familiilor celor infectați – s-au îmbolnăvit, inclusiv trei copii de un an.

Potrivit BBC, într-o declarație

publicată sâmbătă, poliția spaniolă a declarat că bărbatul prezintă simptome de câteva zile, dar a refuzat să plece acasă de la locul de muncă în orașul Manacor. El a făcut un test PCR într-o seară, dar apoi a plecat la serviciu și la sala de fitness a doua zi, în așteptarea rezultatelor.

Colegii săi i-au spus să plece acasă, dar acesta a refuzat, au spus polițiștii. Oamenii au povestit că bărbatul își dădea masca în jos, tusea și spunea:

„O să vă infectez pe toți cu coronavirus.”

Când testul său a revenit pozitiv, colegii au fost „alarmați”, potrivit poliției,

care investighează acuzațiile de la sfârșitul lunii ianuarie. Din fericire, niciunul dintre oameni nu s-a îmbolnăvit grav, a spus poliția.

Ultimele stiri