sâmbătă, februarie 27, 2021

Cum schimbarea stilului de viaţă şi medicamentele precum Viagra funcţionează în doar 80% din cazuri, cercetătorii au găsit o metodă mai neobişnuită pentru tratarea impotenţei.

Este vorba despre un tratament cu şocuri electrice care stimulează circulaţia sanguină de la nivelul penisului. Tratamentul este nedureros şi foloseşte aceeaşi tehnologie utilizată şi în cazul pietrelor de la rinichi stimulând crearea noilor vase de sânge.

O circulaţie sănătoasă reprezintă un factor esenţial în menţinerea erecţiei. Dacă vasele de sânge se ingustează din cauza depozitelor de grăsime, circulaţia la nivelul penisului este redusă.

Noul tratament foloseşte o tehnologie cu unde de şoc extracorporale, iar în cazul pietrelor la rinichi undele electrice cauzează spargerea calculilor care sunt apoi eliminaţi pe cale naturală.

Dispozitivul pentru disfuncţii erectile seamănă cu un telefon mobil şi foloseşte 10% din puterea dispozitivului folosit în cazul pietrelor la rinichi.

Şedinţele de tratament durează aproximativ 20 de minute şi cauzează o senzaţie de furnicături. Majoriatea bărbaţilor au nevoie de 4 sesiuni de tratament.

Ultimele stiri

Parteneri