Sari la conținut

A fost găsită adolescenta dispărută, din Galați. Unde au localizat-o polițiștii

Polițiștii au reuşit să dea de fata de 14 ani, care a plecat de acasă acum două zile şi nu a mai revenit. 
Adolescenta de 14 ani a fost găsită de poliţişti pe raza uneia dintre localităţile componente ale comunei gălăţene Şendreni, unde domiciliază. ”Minora dispărută a fost localizată pe raza localităţii Şerbeştii Vechi”, a precizat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt all IPJ Galaţi.

La acest moment, fata este sănătoasă şi este alături de părinţii ei, urmând ca poliţiştii să stabilească în ce condiţii fata a plecat de acasă fără să anunţe şi ce a făcut în tot acest timp. Ştirea iniţială Pe 29 iulie, secţia 1 Poliţie Rurală Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în seara de 27 iulie 2019, Marcu Maria Cristina, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său, din comuna Şendreni, şi nu a mai revenit.

”În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 28/29 iulie, minora a dormit la domiciliul unei vecine din localitate, în această dimineaţă plecând într-o direcţie necunoscută. La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu un pantalon scurt, de culoare neagră, cu o dungă laterală albă şi un tricou gri cenuşiu, cu o inscripţie portocalie. În picioare purta şlapi de culoare neagră”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Semnalmente: înălţime-1,50 metri, faţa ovală, ochi verzi, păr şaten, lung peste umeri. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.