Categories: Ştiri sănătate

A fost Peter Imre afectat de vaccin? Cozmin Gușă aruncă bomba: Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar…

A fost Peter Imre afectat de vaccin? Cozmin Gușă aruncă bomba: Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar…

Peter Imre, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, a murit săptămâna trecută, la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti.

Îndurerat de moartea prietenului său, analistul Cozmin Guşă a dezvăluit că Imre suferea de cancer.

A fost Peter Imre afectat de vaccin? De ce vestea morții a căzut ca un trăznet

Cozmin Gușă a reamintit că, deși ungur, Imre își asuma originea românească.

„Este singurul corporatist de nivel înalt pe care l-am cunoscut şi care a folosit toată influenţa şi forţa pe care o avea ca să facă bine României sau prietenilor români. Aşa ceva este destul de rar.

Dar printre corporatişti, Peter a fost singurul care a făcut asta de-a lungul celor 30 de ani de când îl ştiu. A cunoscut toţi preşedinţii României, şi-a oferit serviciile. Era suficient de influent în lume ca să poată să ajute şi a ajutat.

Chiar dacă originea lui este maghiară, el îşi asuma originea românească. Tatăl lui este din Zalău, un vestit medic. A murit şi el în urmă cu doi ani. El, sub această origine de patriot ardelean, îl botezasem Petrică”, a declarat Guşă, potrivit România TV.

Guşă a afirmat că, în ultimele luni, Peter Imre s-a luptat cu cancerul, în condiţiile în care se confruntase cu probleme cardiace „destul de grave” în urmă cu aproape cinci ani.

„A rebutat acum trei luni când a primit o veste legată de un cancer care în final a fost galopant.

Ţinând cont de unde se tratează – medicii sunt implicaţi în Europa, a fost destul de liniştit, am comunicat tot timpul cu el chiar şi în perioadele în care era sub un tratament greu”, a povestit Cozmin Guşă.

Cozmin Gușă aruncă bomba: Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar…

Mai mult, fostul politician a precizat că Peter Imre îşi făcea planuri de viitor, în ciuda bolii nemiloase.

„S-a întors acasă, era vesel. Făceam nişte planuri de viitor. Totuşi, acum o săptămână avea o voce stinsă şi atunci când am vorbit cu el mă sunase să mă întrebe dacă poate să ajunge şi el cu ceva la moartea de acum o săptămână, a lui Neluţ Vasilescu de la Compact, un alt prieten comun care a murit tot de cancer şi el vaccinat.

A spus că nu, dar a zis că avea vocea stinsă din cauza tratamentului dur pe care-l făcea. N-am considerat că acel tratament extrem de costisitor şi sofisticat ar putea să dea greş, deoarece cancerul de care a suferit el se vindecă în general.

Sunt mai multe personalităţi care s-au vindecat pentru că l-au depistat din timp. Sigur, vestea morţii a fost cu atât mai cutremurătoare cu cât ne aşteptam ca în urma acestui tratament el să scape”, a spus analistul.

Întrebat dacă Peter Imre a fost afectat şi de vaccin, Guşă a afirmat că ştie despre cazuri de repariţie a cancerului după inoculare.

„Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar dacă stau să mă gândesc câţi oameni au decedat cu remisie totală de cancer şi apoi cu repariţia cancerului, fiind vaccinat. Nu ştiu ce să zic. Poate să fie o coincidenţă, e periculos să vorbeşti cu păcat în astfel de momente.

Neluţ Vasilescu este un alt caz, fiind vaccinat, al cărui cancer care intrase în remisie totală în urmă cu cinci ani s-a reactivat şi tot pe parcursul a trei luni n-a mai fost însă nimic de făcut”, a mai precizat Cozmin Guşă.

Recent Posts

Bani de la stat GRATIS: se acordă până la 10.000 de lei de persoană. Banii intră direct pe card dacă îndeplinești această condiție

 „Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…

26 de minute ago

HOROSCOP iunie 2024. Veşti BUNE pentru toate zodiile!

Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…

57 de minute ago

10 PROFEŢII cutremurătoare făcute de călugărul RASPUTIN. Viziune despre al Treilea Război Mondial

Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările  miraculoase,…

o oră ago

Semnal de alarmă: schimbările climatice agravează depresia și schizofrenia!

Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…

2 ore ago

Pilonul II de pensii: cum și când se pot retrage banii. Radu Crăciun – preşedinte APAPR: Creşterea valorii activelor se va accelera

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…

2 ore ago

7 obiceiuri care te vor ajuta să atingi iubirea de sine. Pentru o viață împlinită, învață cum să te iubești pe tine

În ultimii ani, sănătatea mintală și sănătatea emoțională au devenit subiecte populare de conversație. Tot…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar