Sari la conținut

A fost Peter Imre afectat de vaccin? Cozmin Gușă aruncă bomba: Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar…

A fost Peter Imre afectat de vaccin? Cozmin Gușă aruncă bomba: Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar…

Peter Imre, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, a murit săptămâna trecută, la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti.

Îndurerat de moartea prietenului său, analistul Cozmin Guşă a dezvăluit că Imre suferea de cancer.

A fost Peter Imre afectat de vaccin? De ce vestea morții a căzut ca un trăznet

Cozmin Gușă a reamintit că, deși ungur, Imre își asuma originea românească.

„Este singurul corporatist de nivel înalt pe care l-am cunoscut şi care a folosit toată influenţa şi forţa pe care o avea ca să facă bine României sau prietenilor români. Aşa ceva este destul de rar.

Dar printre corporatişti, Peter a fost singurul care a făcut asta de-a lungul celor 30 de ani de când îl ştiu. A cunoscut toţi preşedinţii României, şi-a oferit serviciile. Era suficient de influent în lume ca să poată să ajute şi a ajutat.

Chiar dacă originea lui este maghiară, el îşi asuma originea românească. Tatăl lui este din Zalău, un vestit medic. A murit şi el în urmă cu doi ani. El, sub această origine de patriot ardelean, îl botezasem Petrică”, a declarat Guşă, potrivit România TV.

Guşă a afirmat că, în ultimele luni, Peter Imre s-a luptat cu cancerul, în condiţiile în care se confruntase cu probleme cardiace „destul de grave” în urmă cu aproape cinci ani.

„A rebutat acum trei luni când a primit o veste legată de un cancer care în final a fost galopant.

Ţinând cont de unde se tratează – medicii sunt implicaţi în Europa, a fost destul de liniştit, am comunicat tot timpul cu el chiar şi în perioadele în care era sub un tratament greu”, a povestit Cozmin Guşă.

Cozmin Gușă aruncă bomba: Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar…

Mai mult, fostul politician a precizat că Peter Imre îşi făcea planuri de viitor, în ciuda bolii nemiloase.

„S-a întors acasă, era vesel. Făceam nişte planuri de viitor. Totuşi, acum o săptămână avea o voce stinsă şi atunci când am vorbit cu el mă sunase să mă întrebe dacă poate să ajunge şi el cu ceva la moartea de acum o săptămână, a lui Neluţ Vasilescu de la Compact, un alt prieten comun care a murit tot de cancer şi el vaccinat.

A spus că nu, dar a zis că avea vocea stinsă din cauza tratamentului dur pe care-l făcea. N-am considerat că acel tratament extrem de costisitor şi sofisticat ar putea să dea greş, deoarece cancerul de care a suferit el se vindecă în general.

Sunt mai multe personalităţi care s-au vindecat pentru că l-au depistat din timp. Sigur, vestea morţii a fost cu atât mai cutremurătoare cu cât ne aşteptam ca în urma acestui tratament el să scape”, a spus analistul.

Întrebat dacă Peter Imre a fost afectat şi de vaccin, Guşă a afirmat că ştie despre cazuri de repariţie a cancerului după inoculare.

„Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar dacă stau să mă gândesc câţi oameni au decedat cu remisie totală de cancer şi apoi cu repariţia cancerului, fiind vaccinat. Nu ştiu ce să zic. Poate să fie o coincidenţă, e periculos să vorbeşti cu păcat în astfel de momente.

Neluţ Vasilescu este un alt caz, fiind vaccinat, al cărui cancer care intrase în remisie totală în urmă cu cinci ani s-a reactivat şi tot pe parcursul a trei luni n-a mai fost însă nimic de făcut”, a mai precizat Cozmin Guşă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel