Sari la conținut

A mers la medic pentru dureri de spate, însă a fost diagnosticat cu cancer și a murit la scurt timp după aceea

durere de spate
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Cauza dureri de spate

Moartea șoc a unui tânăr de 19 ani a uimit presa din Marea Britanie, iar povestea sa a devenit rapid virală. Este cazul lui Carl Scott, un bărbat din North Shields, Anglia.

Potrivit relatărilor din presa locală Chronicle Live, tânărul a mers ultimele la un consult medical pentru că avea dureri severe de spate.

Mama lui, Claire Abraham, a declarat pentru sursa menționată mai sus că fiul ei a observat că are un nod pe spate care îi provoacă disconfort. Era foarte vizibil pentru că era slab, așa că era evident.

Apropiații au spus că i-a provocat disconfort o vară întreagă, până când în cele din urmă a decis să meargă la control.

Odată ce a mers la medic, i-au fost recomandate niște analize pentru a verifica care este rădăcina problemei. Astfel au descoperit că Scott suferea de un tip de cancer rar și agresiv. Câteva săptămâni mai târziu, medicii i-au dat vestea că cancerul era deja prezent în diferite părți ale corpului.

Deși inițial au crezut că are cancer testicular, medicii i-au spus ulterior că a dezvoltat un tip de sarcom numit rabdomiosarcom alveolar și i-a deteriorat rapid calitatea vieții.

„Carl a mers la spital cu probleme cu spatele și i s-a spus că are cancer, a fost un șoc imens. Am fost foarte supărată, nu am avut timp să procesez cu adevărat.”, a spus mama lui Claire, care are doar 37 de ani.

„Totul s-a întâmplat foarte repede și nu am avut timp să înregistrez nimic. Încă se simte ca o amețeală, nu pare real. Ultimele luni au fost foarte grele”, a adăugat femeia.

Carl Scott locuia cu mama sa, cu fratele său mai mic de 16 ani, cu mama lui vitregă și cu trei frați vitregi.

„Era un personaj, te făcea să râzi tot timpul. Era, de asemenea, iubitor și afectuos. Eram un copil în aer liber. Întotdeauna și-a dorit să iasă cu prietenii lui. Întotdeauna se juca afară, cu cel mai bun prieten al său, Dean”, a spus mama lui.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel