luni, martie 8, 2021

A murit băiețelul de patru ani din Pitești care intrase în comă din cauza unei anestezii la stomatolog. Decesul a fost confirmat puțin mai devreme. 

În cursul zilei el a fost ținut în viață doar de

aparate, au anunțat medicii Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, a declarat, astăzi, că stopul cardio-respirator suferit de copilul de 4 ani nu a putut fi resuscitat.

„În urmă cu aproximativ jumătate de oră copilul a murit. A făcut stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Părinții au fost alături de el”, a spus Raluca Alexandru

Băiețelul de patru ani, din Pitești care a intrat în comă după ce i s-a făcut anestezie era la un cabinet stomatologic care nu are aprobată în structura sa de funcționare, conform autorizației

sanitare de funcționare, o secție de ATI (Anestezie-Terapie Intensivă), a anunțat ieri Ministerul Sănătății. Practic, copilului i s-a făcut anestezie totală, cu toate că acest cabinet nu avea voie, conform autorizației de funcționare, să facă anestezii totale, dacă nu deține și o secție ATI. Cabinetul nu are înscrisă în autorizația sanitară de funcționare obiectul de activitate anestezie-analgo-sedare, a precizat Ministerul Sănătății.

Ultimele stiri

Parteneri