luni, martie 27, 2023

A murit băiețelul de patru ani din Pitești care intrase în comă din cauza unei anestezii la stomatolog. Decesul a fost confirmat puțin mai devreme. 

În cursul zilei el a fost ținut în viață doar de aparate, au anunțat medicii Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, a declarat, astăzi, că stopul cardio-respirator suferit de copilul de 4 ani nu a putut fi resuscitat.

Te-ar mai interesa: Cum să-ţi atingi obiectivele în alimentație. Dr. B...

„În urmă cu aproximativ jumătate de oră copilul a murit. A făcut stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Părinții au fost alături de el”, a spus Raluca Alexandru

Băiețelul de patru ani, din Pitești care a intrat în comă după ce i s-a făcut anestezie era la un cabinet stomatologic care nu are aprobată în structura sa de funcționare, conform autorizației sanitare de funcționare, o secție de ATI (Anestezie-Terapie Intensivă), a anunțat ieri Ministerul Sănătății. Practic, copilului i s-a făcut anestezie totală, cu toate că acest cabinet nu avea voie, conform autorizației de funcționare, să facă anestezii totale, dacă nu deține și o secție ATI. Cabinetul nu are înscrisă în autorizația sanitară de funcționare obiectul de activitate anestezie-analgo-sedare, a precizat Ministerul Sănătății.

Te-ar mai interesa: Cum ne afectează stresul sănătatea mintală. Medic:...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private