duminică, noiembrie 28, 2021

Din păcate, e adevărat! A murit chiar în cabina de vot, cu ștampila în mână.

Un incident dosebit de grav a avut loc la o secție de votare din sectorul 3, din Capitală. O persoană a murit în secţia 643

Te-ar mai interesa: Uniunea Europeană propune un termen de expirare pe...

din Sectorul 3 al Capitalei. Este vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani, care venise să voteze la o secţie de votare organizată la Scoala Gimnaziala 47.

Un membru al acesti secții de votare, Mihaela Elena Ivan, a povestit șocanta întâmplare pe contul său de Facebook.

„Când crezi că totul o să fie liniște și pace se întâmplă inevitabilul: o persoană în vârstă, 77 de ani s-a prăbușit în cabina de vot, cu ștampila în mână.
Cu câteva minute înainte am vorbit cu dânsul deoarece a intrat la noi în secție. Operatorul i-a verificat cartea de identitate și l-a redirecționat

Te-ar mai interesa: Anunțul lansat de Pfizer: „Noile vaccinuri „gata î...

alături.

5 minute mai târziu s-a pornit larma. Înainte să intre în cabină glumea cu vecinul.
2 ambulanțe și 30 de minute mai târziu, încercări de resurcitare nereușite și un răspuns final trist”, a fost mesajul Mihaelei Elena Ivan.

Un incident asemănător a avut loc în localitatea Teiu, din județul Argeș. Aici, un bărbat în vârstă de 81 de ani a murit astăzi, chiar în curtea secției de votare. Bătrânului i s-a făcut rău în curtea secției de votare unde a mers pentru alegerile parlamentare. Medicii de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze, dar nu au avut succes, potrivit

Te-ar mai interesa: Măsurile de urgență anunțate de Guvern cu privire ...

Romania TV.

Duminică, 6 decembrie, peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la urne. Prin votul lor vor fi aleși viitorii deputaţi şi senatori pentru următorii patru ani. De votul popular dat astăzi depinde soarta țării, depinde formarea unui nou Guvern si a unei noi majorități care va face legile pentru noi toți.

Te-ar mai interesa: Ce probleme spirituale ascund unele boli precum ca...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri