sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Din păcate, e adevărat! A murit chiar în cabina de vot, cu ștampila în mână.

Un incident dosebit de grav a avut loc la o secție de votare din sectorul 3, din Capitală. O persoană a murit în secţia 643 din Sectorul 3 al Capitalei. Este vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani, care venise să voteze la o secţie de votare organizată la Scoala Gimnaziala 47.

Un membru al acesti secții de votare, Mihaela Elena Ivan, a povestit șocanta întâmplare pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Făina de greieri se vinde în România. Cât costă un...

„Când crezi că totul o să fie liniște și pace se întâmplă inevitabilul: o persoană în vârstă, 77 de ani s-a prăbușit în cabina de vot, cu ștampila în mână.
Cu câteva minute înainte am vorbit cu dânsul deoarece a intrat la noi în secție. Operatorul i-a verificat cartea de identitate și l-a redirecționat alături.
5 minute mai târziu s-a pornit larma. Înainte să intre în cabină glumea cu vecinul.
2 ambulanțe și 30 de minute mai târziu, încercări de resurcitare nereușite și un răspuns final trist”, a fost mesajul Mihaelei Elena Ivan.

Un incident asemănător a avut loc în localitatea Teiu, din județul Argeș. Aici, un bărbat în vârstă de 81 de ani a murit astăzi, chiar în curtea secției de votare. Bătrânului i s-a făcut rău în curtea secției de votare unde a mers pentru alegerile parlamentare. Medicii de pe ambulanță au încercat să îl resusciteze, dar nu au avut succes, potrivit Romania TV.

Duminică, 6 decembrie, peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi la urne. Prin votul lor vor fi aleși viitorii deputaţi şi senatori pentru următorii patru ani. De votul popular dat astăzi depinde soarta țării, depinde formarea unui nou Guvern si a unei noi majorități care va face legile pentru noi toți.

Te-ar mai interesa: Tratamentul anti-îmbătrânire care poate întineri i...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private