miercuri, iunie 29, 2022

A doua doză de vaccin. O asistentă medicală de la Institutul de Pneumoftiziologie ″Marius Nasta″⁣ din București a murit la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin, a anunţat, vineri seară, Ministrul Sănătăţii, citat de știrileprotv. 

Femeia avea 55 de ani și, potrivit informațiilor de la Ministerul Sănătății, nu a prezentat reacții adverse, nici după prima, nici după a doua doză de vaccin.

Te-ar mai interesa: Cum și-a pierdut Ion Țiriac toți banii. Nu se aște...

”Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul sănătăţii.

A murit după a doua doză de vaccin

Sursa citată a precizat că Institutul de Medicină Legală va stabili cauzele decesului.

”Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.

Beatrice Mahler, managerul Institutului, a transmis presei o serie de precizări. „Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 Ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, a precizat Mahler.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: ”Diferența dintre pâinea albă și cea...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private