joi, august 5, 2021

A doua doză de vaccin. O asistentă medicală de la Institutul de Pneumoftiziologie ″Marius Nasta″⁣ din București a murit la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin, a anunţat, vineri seară, Ministrul

Sănătăţii, citat de știrileprotv. 

Femeia avea 55 de ani și, potrivit informațiilor de la Ministerul Sănătății, nu a prezentat reacții adverse, nici după prima, nici după a doua doză de vaccin.

”Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul sănătăţii.

A murit după a doua doză de vaccin

Sursa citată a precizat că Institutul de Medicină Legală va stabili cauzele decesului.

”Pentru corecta

informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.

Beatrice Mahler, managerul Institutului, a transmis presei o serie de precizări. „Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 Ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doza, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, a precizat Mahler.

Ultimele stiri

Parteneri