Sari la conținut

A murit Ionuț! Tânărul a stat două luni în comă profundă, după ce a ajuns la spital cu o durere de măsea

A murit Ionuț! Tânărul a stat două luni în comă profundă, după ce a ajuns la spital cu o durere de măsea. Familia acestuia îi acuză pe medici de neglijență în serviciu. 

Problemele lui Ionuț au apărut la puțin timp după ce tânărul a plecat în străinătate, la muncă. Ionuț și-a sunat mama și s-a plâns de o durere puternică de măsea și, chiar dacă a fost sfătuit să meargă la spital, acesta a revenit în țară. Nu a mers la stomatolog, însă în momentul în care durerea s-a acutizat, a mers la spitalul din Cernavodă. De acolo medici l-au trimis la Constanța, informează Antena 3.

”Aici i-au spus că este o problemă la măsea. I-au trimis analizele la București. L-au luat a doua seară, l-au băgat la operație, la gât. Apoi nu am mai știut nimic de el. Am stat două zile fără să îmi spună cineva, ceva.

Am aflat că e la Terapie Intensivă. După patru zile, l-am văzut. Sunt 6 operații. Patru la plămâni și de două ori la gât. Doctorii spun că s-a extins infecția. Acum, starea lui este foarte gravă”, susține Mirela Călărău, mama tânărului.

”Arată într-un hal… e cadavru viu! Vă apucă groaza!”

”La ultima intervenție a băiatului ni s-a relatat că a avut o hemoragie internă. De atunci nu și-a mai revenit. A intrat în comă. Ei, medicii, tocmai ne-au spus că e în comă. De ce nu ne-au spus înainte? Ne spuneau că este sedat. A fost legat de mâni, să nu se scoale să facă rău. Arată într-un hal… A slăbit în două luni… e cadavru viu! Vă apucă groaza! Are răni pe picioare de la poziția în care stătea. Îi dădeau apă și ceai”, povestește și tatăl.

”Are răni pentru că nu au avut grijă de el”

Părinții lui Ionuț sunt de părere că rănile de pe corpul băiatului lor sunt din cauza asistentelor, care nu au avut grijă la timp de el. În plus, mama tânărului spune că a venit de acasă cu cele necesare, însă nu i-a fost permis să îi facă igiena corporală.

Reprezentanții spitalului se apără

”Înțelegem durerea familiei dar considerăm că afirmațiile făcute în spațiul public nu se confirmă. Pacientul beneficiază de resurse medicale avansate si cu toate acestea personalul medical a fost supus la presiuni din partea rudelor”, susține Crina Kibedi, purtător de cuvânt SCJU Constanța.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel