Sari la conținut

A murit Rona Hartner. Anunțul trist făcut de sora actriței

cancer Rona hartner
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, în urma unei bătălii lungi și dureroase cu cancerul. În ultima vreme, actrița se confrunta cu grave probleme de sănătate la plămâni și la creier, însă cei dragi ei au sperat la un miracol.

Rona Hartner era una dintre cele mai apreciate și mai iubite actrițe din țara noastră. La numai 50 de ani, aceasta izbutise să câștige lupta împotriva cancerului de colon, dar la scurt timp după aceea maladia a revenit și a fost din nou diagnosticată cu cancer, de această dată la plămâni și la creier.

Cu toate că fanii și persoanele dragi au sperat la un miracol, Rona Hartner a încetat din viață joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani. Vestea morții sale a fost făcută chiar de sora actriței, Rinda, care a publicat pe Facebook o fotografie cu o lumânare aprinsă.

cancer Rona hartner
sursa foto: arhiva doctorul zilei

Miercuri seară, Rinda, sora lui Rona Hartner, anunța pe pagina sa de Facebook că actrița „își trăiește ultimele clipe”. Aceasta suferea de mai mulți ani de cancer pulmonar și cerebral.

„Bună seara la toată lumea, Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimele clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”.

Rona Hartner a primit diagnosticul de cancer la plămâni și creier și declara că boala ar fi ajuns în stadiul 4.

„Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară, potrivit Digi24.

Cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata

Cei care au cunoscut-o pe Rona au postat deja mesaje de condoleanțe pe Facebook: ”Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea…toate cu aceeasi bucurie.

Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile – erau singurele care le tinea pentru ea. In rest …dadea totul si se dadea cu totul. Ne am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata!

Se supăra rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie!

Chiar daca a plecat puțin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea.

Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!”, a scris îndurerată Imelda Antonescu.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: