Sari la conținut

A murit un cunoscut actor din serialul „Beverly Hills 90210”

Beverly Hills 90210
Sursă foto: Voyo
Beverly Hills 90210

Actorul David Gail, cunoscut pentru rolurile din „General Hospital” şi „Beverly Hills, 90210”, a murit la vârsta de 58 de ani, potrivit The New York Post.

Sora lui Gail, Katie Colmenares, a confirmat moartea sa într-o postare pe Instagram, sâmbătă: „Abia dacă a existat măcar o zi în viaţa mea în care tu nu ai fost alături de mine, lângă mine”. Cauza morţii sale nu a fost precizată.

Actorul David Gail, cunoscut pentru rolurile din "General Hospital" şi "Beverly Hills, 90210", a murit la vârsta de 58 de ani,
Sursă foto: NY Post

Gail l-a portretizat pe Dr. Joe Scanlon în „Port Charles” şi pe Stuart Carson – logodnicul Brendei Walsh (Shannen Doherty) – în „Beverly Hills, 90210”.

El a apărut şi în alte seriale, printre care „Robin’s Hoods”, „Savannah”, „The Round Table” şi „JAG”. În 2019, a fost vocea lui Sam din jocul video „Blacksad: Under the Skin”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel