luni, august 8, 2022

Robert Gavrilescu s-a vaccinat în 1977 împotriva poliomielitei și a rămas în scaun cu rotile după o reacție extrem de rară a vaccinului antipolio, care i-a paralizat picioarele.

În ciuda dramei prin care a trecut, bărbatul s-a vaccinat anti-COVID (doza 3 – Pfizer) şi susţine în continuare campania de vaccinare.

„Eu după vaccinul antipolio din anul 1977 am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant, iar ca mine milioane de copii la acea vreme au rămas la fel, alții au murit. Dar cu toate acestea, acel vaccin a eradicat poliomielita…

Te-ar mai interesa: Băuturi care scad colesterolul. Include-le în diet...

Eu ce pot sa mai fac? Un singur lucru mă face fericit după această tragedie personală: poate și cu ajutorul meu (că am pățit-o și ca mine, milioane de copii pe planetă) acel vaccin a fost îmbunătățit și azi se face fără probleme.

Azi m-am (expus) din nou acestui vaccin împotriva COVID-19 (inclusiv doza 3 – Pfizer) pentru ca mai apoi copilul meu, nepoții și strănepoții mei să-l facă peste ani fără probleme!

Iar daca voi muri mâine, nu-mi pare rău pentru că știu că mi-am făcut treaba pe planetă, acela de a face o casă, un copil și am sădit un pom!

P.S. Și m-am oferit cobai la două vaccinuri, gratis. Prima dată obligat de regimul comunist iar acum cu bună știință și fără remunerație de mici, bere sau vouchere, ci doar din convingere și încredere în știință și în medici.

Te-ar mai interesa: Laptele de aur, băutura MINUNE: ajută creierul, te...

Vă doresc sănătate!

Să nu uităm că strămoșii noștri s-au sacrificat pentru ca noi azi să fim aici. La revoluția din 89 ‘ au murit oameni ca noi azi să avem dreptul la opinie! Toate generațiile trecute au făcut sacrificii pentru generațiile viitoare.

Hai să fim mai buni și mai puternici!” Robert Gavrilescu

Mesajul transmis de RO Vaccinare

„Mulțumim pentru mesaj, Robert!

Poate nu știți, dar Robert a creat un grup de Facebook în care a susținut campania de vaccinare împotriva COVID-19 încă de la începutul campaniei de vaccinare.

Te-ar mai interesa: Predicții RUNE 4-14 august. Câștig pe toate planur...

Datele prezentate până în momentul de față au demonstrat că vaccinurile împotriva COVID-19 sunt sigure și eficiente. La nivel global au fost administrate peste 10.4 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19″, este mesajul transmis de autorităţi pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private