marți, august 16, 2022

A renunțat COMPLET la acest ingredient, iar efectele se văd. Dieta Iuliei Albu: „Nu îmi plac salatele. Mi se pare ridicol…”

Cunoscutul critic de modă Iulia Albu a dezvăluit că, în ceea ce privește dieta, la cei 41 de ani, pe care-i va împlini într-o lună, apelează la moderație și echilibru.

A renunțat COMPLET la acest ingredient, iar efectele se văd. Dieta Iuliei Albu

Pe de o parte refuză să mănânce zahăr mai mult de o dată pe săptămână, dar, așa cum duminica este dedicată dulciurilor, joia este pentru cartofii prăjiți. În același timp, a renunțat complet la gluten.

Te-ar mai interesa: Condimentul minune care crește libidoul, previne c...

De asemenea, realizatoarea emisiunii „Poliția modei”, de la Antena Stars, a declarat că secretul frumuseții sale nu depinde de saloanele de înfrumusețare.

„Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr. Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr.

Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună.

Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi.

Te-ar mai interesa: Ești mereu furios, supărat, stresat? Calmează-ți n...

Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe, pentru că muncesc foarte mult”, a spus Iulia Albu, într-un interviu pentru impact.ro.

Iulia Albu, amenințare voalată la adresa fostului soț. „Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna” – Infoactual

Iulia Albu: „Nu îmi plac salatele. Mi se pare ridicol”

Iulia Albu a dezvăluit că la înălțimea ei de 1,76 m are 60 de kilograme, dar că nu trăiește doar cu salată.

„Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele.

Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport.

Te-ar mai interesa: Vrei să scapi de grăsimea de pe burtă? Evită acest...

Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă”, declara, acum o vreme, Iulia Albu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private