Sari la conținut

A slăbit 127 de kilograme în 2 ani. Nu s-a operat, nu a luat pastile, însă a făcut acest lucru banal zilnic

Dave Lancaster nu-și mai face acum griji cu privire la ruperea scaunelor din transportul public, ruperea băncilor sau a mobilierului de grădină din cauza greutății excesive.  Sănătatea lui s-a îmbunătățit dramatic făcând acest lucru banal.

Un bărbat cu 340 kilograme s-a străduit să slăbească  mergând 6.000 de mile. Aceasta a și  fost desemnat Omul Anului 2018 al Slimming World.

Din cauza greutății, Dave Lancaster s-a confruntat cu diabet de tip 2, hipertensiune arterială, dureri articulare, colesterol ridicat, începuturi de gută și apnee în somn.

În cadrul unui interviu, bărbatul a declarat că imobilitatea lui l-a transformat într-un reclus și, deși era din ce în ce mai mare, a simțit că „lumea lui se micșorează”.

Dar acesta nu s-a dat bătut și s-a alăturat programului Slimming World în aprilie 2016 și a început să meargă pe jos în fiecare zi – înregistrând o distanță totală mai mare decât cea de la San Francisco la New York și înapoi.

A slăbit considerabil, iar acum  nu mai are nevoie de medicamente pentru afecțiunile sale de sănătate. În plus, nu mai trebuie să-și mai facă griji cu privire la încadrarea în scaunele din mijloacele de transport în comun, ruperea băncilor sau a mobilierului de grădină din cauza greutății excesive.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a trecut de la mărimea 8XL la mărimea L.

„Imi era greu sa merg pana la serviciu, ieseam afara atat de rar ca eram aproape complet imobilizat. Era din ce in ce mai greu pe masura ce luam in greutate, iar lumea mea practic se micsora. Incap in scaunul masinii mele si in autobuze si trenuri si avioane. Nu mai stau cu teama ca se poate rupe banca cu mine. Pot sa imi cumpar haine de oriunde si sa imi pun singur sosetele. Pot sa merg kilometri intregi, sa alerg si sa cobor scarile”

El a reusit sa slabeasca combinand plimbarile cu sucuri naturale de fructe si legume. De asemenea a mancat carne slaba si peste.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel