Sari la conținut

Accident grav în Dubai. Trei medici români în stare gravă. Unul dintre ei, în comă

accident Dubai
Sursa foto: Romania TV
Medici români în stare gravă în urma unui accident în Dubai

Coșmar în Dubai. Mai mulți medici români și familiile acestora au fost implicați joi după-amiază, într-un grav accident rutier produs în celebrul oraș Dubai din Emiratele Arabe Unite.

Doi medici români din Buzău și unul din Vaslui se aflau într-un autocar, împreună cu copiii lor, când au fost izbiți în plin de un camion, provocând rănirea gravă a celor trei specialiști în medicină.

Coliziunea a fost atât de puternică încât autocarul s-a răsturnat în afara carosabilului și mai multe persoane au fost grav rănite, potrivit romaniatv.net.

Coșmar în Dubai. Medicii Andreea și Cosmin Ursăchescu, grav răniți

Medicii buzoeni Andreea și Cosmin Ursăchescu trec prin momente cumplite după ce au fost răniți în accidentul produs acum două zile în Dubai, unde se aflau într-o vacanță,  împreună cu unul dintre copii. Din fericire, copilul ar fi singurul dintre ei care a scăpat nevătămat.

În schimb, Cosmin și Andreea Ursăchescu au fost răniți și au ajuns la un spital din Dubai, potrivit sansanews.ro.

Dr. Andreea Ursăchescu, medic gastroenterolog, este în stare gravă, fiind deja supusă unor intervenții chirurgicale, în timp ce dr. Cosmin Ursăchescu, medic ORL-ist, s-ar afla în comă.

Și medicul Simona Dascălu e în stare gravă

În același autocar se afla un alt medic, din Vaslui, împreună cu familia. Simona Dascălu, medic gastroenterolog, se afla în concediu, împreună soțul și fetița. Se deplasau, împreună cu ceilalți pasageri, spre un obiectiv turistic.

Impactul dintre autocar și autocamion a surprins-o pe dr. Dascălu în momentul în care s-a ridicat de pe scaun pentru a-i da ceva fetiței.

Aceasta a ajuns în stare gravă la spital, a suferit multiple traumatisme, iar medicii au fost nevoiți să-i înlăture splina. În continuare starea medicului este gravă, dar stabilă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel