vineri, decembrie 9, 2022

Dieta bogată în grăsimi nesănătoase și sare la care se adaugă și stresul, pot duce la creșterea grăsimilor din sânge și a tensiunii arteriale. Le poți aduce la normal și cu remedii naturiste, cum este această băutură puternică.

Ingrediente

– Un cățel de usturoi, ras

– Sucul proaspăt stors de la o jumătate de lămâie

– O linguriță de ghimbir, ras

– O lingură de oțet din cidru de mere

Te-ar mai interesa: Dr. Adina Alberts: Știam că va veni momentul…Drum ...

– O lingură de miere de albine

Instrucțiuni

Pune toate ingredientele în blender și amestecă la viteză mică. Apoi pune amestecul într-un borcan și depozitează-l la frigider.

Bea cantități mici de-a lungul zilei, înainte de fiecare masă. Dacă nu suporți gustul, îl poți dilua cu puțină apă.

Ce face fiecare ingredient?

Usturoiul. Scade trigliceridele, colesterolul și glicemia, potrivit studiilor. De asemenea, poate preveni și combate ateroscleroza.

Ghimbirul reduce semnificativ nivelul trigliceridelor și colesterolului în cazul pacienților cu diabet, sindrom nefrotic, hipotiroidism și alcoolism.

Te-ar mai interesa: Risc de demență: Alimentele ultraprocesate pot acc...

Oțetul din cidru de mere îmbunătățește nivelul glicemiei, al nivelului de insulină și al celui trigliceridelor și colesterolului, în cazul diabeticilor.

Mierea de albine  protejează împotriva depunerii colesterolului pe vadele de sânge.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private