duminică, noiembrie 27, 2022

Mama de doi copii, Carol, recomandă acest remediu naturist pentru a elimina rapid tusea unui copil. Ai nevoie de zahăr și o ceapă.

Când fiul de opt luni a lui Carol Heaton, mama a doi copii, s-a îmbolnăvit de o răceală îngrozitoare, a simțit că a încercat totul, dar nimic nu a înlăturat infecția.

„Când eram în vacanță în Canada, fiul meu Zavier s-a îmbolnăvit foarte tare. Avea o infecție a urechii pentru care lua antibiotice și era teribil de congestionat și tusea”, a declarat ea pentru Kidspot.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...

„Am încercat să-i pun un balsam pentru bebeluși pe piept, să-l mențin hidratat și am folosit un spray salin pentru nas. Nu există prea multe lucruri pe care să i le dai unui copil mic pentru o răceală comună.”

Simțindu-se neputincioasă și disperată pentru o vindecare instantanee, când un membru al familiei a menționat un remediu casnic vechi transmis din moși strămoși, folosind doar ingrediente naturale, ea a decis să-i dea o șansă.

„Familia mea a insistat să încerc acest remediu vechi pe el – un sirop de tuse cu zahăr de ceapă. A fost folosit în familia mea de mulți ani, mama mea obișnuia să ne dăruiască asta când eram copii. Eram disperată să-l ajut să se simtă mai bine și să dormim cu toții.”

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

 Leacul minune de care avea nevoie întreaga familie

În doar câteva ore după ce i-a dat siropul micuțului Zavier, Carol dezvăluie că micuțul îi făcea flegmă, ceea ce în cele din urmă i-a ușurat congestia în piept.

„Doarme mai bine noaptea și tusea a început să se uşureze. Wow, ceva care chiar funcționează”, spune ea.

„Este o rețetă grozavă pentru că este ușor de făcut, ai nevoie doar de două ingrediente pe care le ai în cămară sau în frigider. Are o acțiune rapidă și totul e natural. Și cea mai importantă parte este că funcționează cu adevărat.”

Te-ar mai interesa: Neti Sandu: Acești nativi vor intra la cheltuieli ...

Cum se face siropul de ceapă

Curăţă de coajă 2-3 cepe uscate. Pentru a reduce eliberarea substanţelor iritante pentru ochi, umezeşte lama cuţitului cu apă rece.

Ceapa se toacă mărunt, iar apoi se acoperă cu zahăr din abundenţă. Pentru versiunea mai sănătoasă se toarnă miere peste ceapa tocată, cu condiţia ca cel mic să nu fie alergic la miere şi să fie mai mare de 2 ani.

Pune compoziţia rezultată într-un borcan cu capac sau acoperă cu folie de plastic. Se lasă aşa, acoperit, la loc cald, timp de aproximativ cinci ore până când ceapa îşi lasă o zeamă. După acest interval, strecoară sucul rezultat într-un pahar.

Te-ar mai interesa: NU mai vrea să primească refugiați din Ucraina, do...

Preparatul poate rezista foarte bine la temperatura camerei 24 de ore, însă este bine să fie consumat proaspăt.

Siropul astfel rezultat este bun pentru tuse, răceală şi chiar pentru nasul înfundat al copilului tău.

Siropul de ceapă făcut în casă, din ingrediente pe care orice mama le are prin casă, este de fapt un remediu naturist împotriva răcelilor copilului.

În cazul în care medicul îţi recomandă acest sirop, fie făcut în casă, fie cel cumpărat, roagă-l să-ţi indice doza potrivită copilului tău. De obicei, doza recomandată pentru administrare la copii este de o linguriţă de sirop, de două până la de trei ori pe zi.

Te-ar mai interesa: A făcut accident în Dubai. Fostul preot Daniel Bal...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private