Sari la conținut

Această femeie pune 3 bureți în frigider. Când o să vezi ce se întâmplă o să vrei să faci la fel

Ai fi surprinsă cat de simple sunt unele trucuri care pot să îți ușureze munca în mod considerabil! Luați, de exemplu, frigiderul – este locul în care vă păstrați în mod normal, mâncarea, ceea ce înseamnă că este mai susceptibil ca în acesta să apară tot felul de mirosuri, mai ales atunci când produsele sunt pe punctul de a expira. Ei bine, această femeie pune 3 bureți în frigider și uite ce se întâmplă! Nu o să îți vină să crezi! 

Dacă luați 3 bureți nefolosiți și i-ați pus în frigider printre fructele și legumele de acolo, vei fi uimită de rezultatele care apar! Pentru a fi mai exacți, bureții absorb umezeala suplimentară din sertar, extinzând astfel durata de conservare a fructelor și legumelor dumneavoastră. Când vedeți că bureții devin umezi, îi schimbați pur și simplu cu alții noi. Este semn că au absorbit deja umezeala și nu vă mai sunt de folos! Continuarea pe elli.ro. 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel