marți, iunie 6, 2023

În sezonul rece, care deja s-a instalat, ne confruntăm la tot pasul cu forme de răceală sau gripă, care ne perturbă liniştea şi ne afectează activităţile zilnice. Acestea sunt afecţiuni virale, care apar pe fondul unui sistem imunitar slăbit.

Remediul recomandat pentru răceală şi gripă, deşi nu are un gust tocmai plăcut, este foarte eficient, reuşind să vă pună rapid pe picioare, chiar şi într-un interval de 24 de ore.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie 2023. Gemeni, o zi calmă și măsur...

Preparatul acţionează pe mai multe fronturi, având proprietăţi antivirale, antiinflamatoare şi calmante. În plus, acest remediu întăreşte sistemul imunitar şi contribuie la detoxifierea întregului organism.

Ingrediente:

– o ceapă roşie

– o lămâie stoarsă

– două linguri de miere

– două căni de apă

Instrucţiuni de preparare şi administrare:

Ceapa tăiată bucăţele se pune la fiert în cele două căni cu apă clocotită. Se fierbe amestecul la foc mic timp de 15 minute şi se lasă să se răcească 10 minute. Apoi se strecoară fiertura şi se adaugă miere. Înainte de servire, se amestecă bine şi se adaugă zeamă de lămâie.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Riscul de atac de cord scade „substanțial”...

Preparatul se bea de trei ori pe zi, până la vindecarea completă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private