joi, noiembrie 26, 2020
Elena Oceanu

Cu siguranta ati auzit pana acum despre gama larga de utilizari a uleiului de ricin. Acest ulei natural este nemaipomenit pentru sanatate si este folosit pentru a trata diverse afectiuni. Uleiul de ricin este folosit de foarte multa vreme in India. Uleiul de ricin se afla printre uleiurile cu cel mai bogat continut de acizi grasi, in special acidul ricinoleic ce prezinta uimitoare beneficii pentru sanatate.

Uleiul de ricin detine proprietati laxative puternice, este antiviral, analgezic si antibacterian si este foarte eficient in tratarea durerilor de spate, artritei si durerilor provocate de sciatica. In plus, uleiul de ricin trateaza constipatia cronica, hidrateaza pielea si trateaza dezechilibrele gastrointestinale, stimuleaza cresterea parului si trateaza multe alte afectiuni si conditii. Daca doriti sa cresteti rezistenta sistemului imunitar si sa va tratati de problemele gastrointestinale va recomandam sa apelati la uleiul de ricin.

Mai mult, acesta va scapa de negi, cosuri si acnee, semnele de la muscaturile de insecte si chisturile sebacee. Gratie proprietatilor sale uimitoare, uleiul de ricin se afla adesea in componenta  unor produse cosmetice de marci cunoscute, mai ales in produsele pentru cheratoza si dermatita. Pe de alta parte, uleiul de ricin este folosit si in industria textila, in productia de cauciuc, de vopseluri si picturi. Gratie proprietatilor sale anti-inflamatorii, analgezice si antivirale, uleiul de ricin poate fi de mare ajutor in cazul durerilor de spate, artritei si sciaticii.

Iata cum puteti urma remediul cu uleiul de ricin.
Aplicati ulei de ricin pe zona afectata si masati bine, in miscari circulare. Incercati sa va masati de cateva ori pe zi pana ce veti incepe sa obervati imbunatatiri ale starii voastre. Continuarea pe andreilaslau.ro. 

Parteneri