Sari la conținut

Acest sirop de usturoi este de 10 ori mai puternic decât penicilina. Rețeta siropului miraculos care scade tensiunea arterială, colesterolul și este util împotriva gutei, artritei și durerilor articulare.

Penicilina, care este un antibiotic foarte cunoscut pentru tratarea bolilor îngrozitoare precum cancerul, a eșuat acum! Da, astăzi vă vom spune despre un remediu foarte natural numit „siropul de usturoi”, care este chiar de 10 ori mai puternic decât penicilina în sine.

Acest sirop uimitor de usturoi este ceva pe care ar trebui să-l ții mereu la îndemână. Nu numai că este practic, deoarece ingredientele sale sunt ieftine și ușor de găsit, dar este și simplu de făcut.

Știm cu toții că ierburile pe care le cultivăm nu sunt decât minuni. Usturoiul este unul dintre ele! Este bogat în proprietăți antibacteriene, antimicrobiene, antivirale și antifungice, ceea ce îl face un medicament puternic, potrivit ayurveda.org

Ce este siropul de usturoi?

Siropul de usturoi este un sirop simplu, cu proprietăți medicinale imense. Astăzi vom vedea utilizarea, ingredientele și cum se pregătește siropul de usturoi.

De ce ar trebui să luați sirop de usturoi?

Consumul acestui remediu vă va ajuta la stimularea sistemului imunitar, scade tensiunea arteriala, precum si colesterolul rau. De asemenea, vă va reduce numărul de răceli și infecții și este util împotriva gutei, artritei și durerilor articulare.

Ingrediente pentru siropul de usturoi:

  • 8 catei de usturoi curatati si usor pasati
  • 1 cană (200 ml) de oțet de mere
  • 1 cană (200 ml) de miere

Metode de preparare:

  • Amestecați usturoiul astfel încât să devină fin (puteți, de asemenea, să zdrobiți usturoiul)
  • Adăugați mierea și oțetul de mere și amestecați timp de 10-15 secunde la viteză mare.
  • Turnați amestecul într-un borcan de sticlă sigilabil.
  • Păstrați la frigider timp de cinci zile, amestecând ocazional în fiecare zi. După cinci zile, amestecul este gata.

Dozare:

Pentru utilizare, adăugați pur și simplu 2 linguri de sirop de usturoi într-un pahar înalt cu apă, la prima oră dimineața. Amestecul este foarte puternic și nu trebuie luat direct.

Cum functioneazã?

Trebuie să vă gândiți cum funcționează de fapt acest remediu. Pentru o mai bună înțelegere, vom discuta despre proprietățile medicinale ale fiecărui ingredient.

Mierea este antibacterian, antiviral și antifungic. Este adesea folosit pentru a ajuta la calmarea unei tuse urâte.

Otetul de mere contine diversi fitonutrienti care ajuta la prevenirea cancerului si a crampelor la picioare. De asemenea, conține acid citric, care poate ajuta la dizolvarea pietrelor la rinichi.

Usturoiul are proprietăți antibacteriene și antivirale. De asemenea, ajută la întărirea sistemului imunitar, iar conținutul său de alicină îl face unul dintre cele mai puternice antibiotice din natură.

Așa că am văzut beneficiile și eficiența acestui sirop de usturoi. Acesta este cu adevărat un remediu eficient pe care ar trebui să îl încercați.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel