luni, martie 27, 2023

Odată cu înaintarea în vârstă se pot observa câteva simptome neplăcute, precum diminuarea simțurilor esențiale: văzul și auzul. Memoria este, de asemenea, afectată în multe cazuri.

Un stil de viață echilibrat și sănătos ar trebui să mențină cât mai mult toate simțurile, inclusiv rezistența întregului organism. În timp ce înaintăm în vârstă, totuși, simțurile sunt tot mai greu de păstrat.

Te-ar mai interesa: Băutura minune! Ce efect incredibil are ceaiul din...

Cu toate acestea, există anumite remedii naturale pe care le poți folosi pentru a încetini procesul de îmbătrânire și, de asemenea, pentru a stimula memoria, auzul și văzul, cele mai afectate elemente.

Tonic pentru regenerarea memoriei și stimularea simțurilor

Consumul periodic susține funcționarea creierului și îmbunatațește memoria, auzul și vederea.

Principalul ingredient al acestui amestec este hreanul proaspăt, care este bogat în nutrienți importanți cu rol în regenerare, precum vitamina C, potasiu, vitaminele B1, B2 si B6, fier, magneziu și fosfor. Hreanul accelerează metabolismul, reduce oboseala și încurajează, totodată, dezvoltarea în stomac a florei bacteriene benefice.

Te-ar mai interesa: Rodica Popescu Bitănescu, măcinată de o boală grav...

Ingrediente:

  • 100 de grame de hrean
  • 4 lămâi
  • 3 linguri de miere
  • 2 lingurite de scorțișoară
  • 1 bucată de rădăcină de ghimbir (2 cm).

Mod de pregătire:

Folosește un blender pentru a amesteca bine hreanul cu ghimbirul. Stoarce sucul de lămâie și toarnă-l apoi și pe el în blender. Omogenizează bine ingredientele timp de aproximativ 2-3 minute. Adaugă 3 linguri de miere și 2 lingurițe de scortișoara, apoi omogenizează încă o dată preparatul până ce capătă consistența unui sirop. Toarnă siropul obținut într-un borcan sau un alt recipient din sticlă. Pentru rezultate optime este foarte important să urmezi întocmai instrucțiunile.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău dacă renunți la ZAHĂR...

Mod de utilizare:

Ia câte 1 lingură de 2 ori pe zi înainte de mese. Repetă procedeul timp de 3 săptămâni, apoi fă o pauză de câteva zile. Cu siguranță nu vei regreta, rezultatele sunt uimitoare! Pe lângă îmbunătățirea memoriei, văzului și auzului, acest amestec te poate ajuta și la arderea grăsimilor, datorită proprietăților de stimulare a metabolismului, scrie onlinenews.ro.

Te-ar mai interesa: Cum ne afectează stresul sănătatea mintală. Medic:...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private