Sari la conținut

Trei zodii au parte de cea mai fierbinte şi romantică vară! Află dacă ești printre ele

Aceste trei zodii au parte de cea mai fierbinte şi romantică vară! Află dacă ești printre ele.

Odată cu solstitțul de vară, zodiile prezentate mai jos vor avea una dintre cele mai fierbinți și romantice veri din viața lor.

Relațiile deja existente înfloresc iar persoanele care sunt singure își vor găsi perechea.

Potrivit sfatulparintilor.ro, solstițiul de vară activează casa a cincea, a intimității, creativității, ceea ce aduce cu sine un suflu nou în casa dragostei.

Particularități din zodia racului

 

 

Trei zodii au parte de cea mai romantică vară: Rac

Desi esti semn de Apa, pentru zodia ta se anunta cea mai sernzuala dintre toate. Solstitiul de vara pune reflectoarele pe identitatea de sine, iar Luna plina in Capricorn din 28 iunie accentueaza casa a saptea a relatiilor cu ceilelti.

Esti preocupat sa ai grija de ceilalti, fara a te neglija, insa. De aceea relatiile tale, in special cea amoroasa, infloresc in aceasta perioada. Vara aceasta este perfecta sa-ti faci de cap.

Capricorn

Pe cat esti de serios, pe atat de fierbinte se anunta aceasta vara. Solstitiul de vara pune in lumina reflectoarelor casa a saptea a relatiilor, deci viata amoroasa urca in topul prioritatilor.

Sezonul acesta este perfect sa-ti cimentezi relatiile, fie ca sunt de prietenie, fie ca e de cuplu.

Daca esti singur vei primi suportul emotional necesar din exterior, astfel incat sa nu mai te consideri vulnerabil in relatiile cu un potential partener romantic. Daca ai gasit o persoana potrivita, nu are sens sa faci pe durul.

Trei zodii au parte de cea mai romantică vară: PESTI

Solstitiul de vara activeaza casa a cincea, a intimitatii, creativitatii. Se anunta, deci, un suflu proaspat in viata ta amoroasa.

Esti zodia cea mai predispusa la iubiri de-o vara, insa ai sanse mari ca un astfel de flirt sa se transforme in ceva serios.

Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, te concentrezi foarte mult pe cimentarea ei, pe descoperirea unor noi profunzimi emotionale cu partenerul. Si cand ar fi momentul perfect daca nu acum, in plina vara, in zodia colegului de emotii – Rac?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel