miercuri, septembrie 28, 2022

Aceste zodii NU se potrivesc deloc împreună! Orice ar face ca să își salveze relația, NU se înțeleg și ajung la scandal și la divorț.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit la Antena 3 care sunt zodiile care nu se înțeleg de nicio culoare atunci când sunt împreună.

Gemeni și Capricorn – Pot conviețui împreună, însă Capricornii își doresc liniște, iar Gemenii vor distracție. Capricornul vrea stabilitate, este familist, pe când Gemenii sunt greu de ținut în loc.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

Rac și Vărsător – Racii sunt, de asemenea, familiști, sensibili, iar Vărsătorii sunt cu chef de distracție, cu chef de ducă. Așa că încep discuțiile.

Fecioră și Leu – Fecioarele sunt geloase, tipicare, în timp ce Leul nu face compromisuri și sacrificii dacă nu vrea.

Scorpioni și Berbec – Se spune că între aceste zodii nu există niciun fel de atracție, de afinitate. E o combinație fatală.


Cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor

Lidia Fecioru a dezvăluit la un moment dat care sunt cele 3 legi ale îndeplinirii dorințelor. Potrivit bioenergoterapeutului, funcționează 100% și îți aduc tot ce vrei!

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

„1. Legea comenzii

Trebuie sa formulezi clar ce vrei. Este foarte important sa spui exact ce vrei. Gandurile noastre sunt cele mai importante.

Cand ceri ceva, trebuie sa ceri foarte strict, fix. Cand spuneam ca pui banutul in canita si ceri un singur gand, la fel trebuie sa faci si acum: o singura dorinta, un singur gand.

Trebuie sa comenzi si sa ceri. Nu trebuie sa facem multe polologhii. Nu ne opreste nimeni sa spunem o rugaciune la asta. Nu ne opreste nimeni sa il rugam si pe Dumnezeu sa ne ajute.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

2. Legea zeciuielii

Acolo exista Dumnezeu. Trebuie sa-ti platesti partenerul de afaceri. Iar partenerul tau de afaceri atunci cand esti singur este Dumnezeu.

Platesti ajutand pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este important sa o faci pentru ca banii sa ramana la tine.

3. Legea bunavointei

Indiferent de cati bani ai avea, trebuie sa faci bine celor din jur pentru ca banii sa ramana la tine. Este si cazul celor care fac voluntariat. Daruiesc fara sa stie nimeni. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti. Nu se gandesc la ei pentru ca stiu ca lor oricum le merge foarte bine. De unde dai, Dumnezeu da inzecit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai mari nevoi ale pacienților cu S...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private