Legumele sunt necesare pentru că au toţi nutrienţii de care avem nevoie zilnic. Medicii şi nutriţioniştii le recomandă cu încredere.
În timp ce o porţie în plus de spranghel, spanac, broccoli, varză şi castraveţi duce la o scădere în greutate în decursul a patru ani. Timp de patru ani, participanţii la studiu au slăbit câte un kilogram pe an când au mâncat porţii în plus din aceste legume.
Contrar, legumele care conţin amidon, precum : porumb, mazăre, cartofi, dovleac, zuchinni adaugă la cântar, 1 kilogram şi jumătate pentru fiecare porţie servită în patru ani.
O femeie de greutate medie, trebuie să mânânce 4 porţii de legume şi 3 de fructe, aşa că dacă vrei să ai o siluetă tonifiată trebuie să renunţi la alimentele bogate în amidon.
A.
Ce se întâmplă în organism dacă NU mănânci grăsimi! Evitarea completă a grăsimilor poate duce…
Muzica ascultată în caști poate afecta auzul dacă este ascultată la un volum foarte ridicat…
Doi nutriționiști au făcut cancer, deși adoptau un stil de viață sănătos. Află ce ”otrăvuri”…
Trei zodii care vor trăi un MIRACOL în ziua de Paște. Astrologii au făcut previziuni…
Cele mai comune cauze ale ale colesterolului mărit. Alimentația, stresul sau greutatea excesivă sunt doar…
Planta minune care te menţine sănătos! Frunzele acestei plante conțin de două ori mai multă vitamina…