În zilele răcoroase de toamnă tot ce vrei să faci este să stai în pat, înfofolită şi să te relaxezi, însă, nimic nu rezonează mai bine cu relaxarea decât o ciocolată caldă. Decât să cumperi cine ştie ce prafuri cu chimicale, care se transformă în ciocolată caldă, îţi propunem să încerci o reţetă naturală de ciocolată caldă. Pentru cei care au intolerenţă la lactorză pot înlocui laptele de vacă cu laptele de migdale.
Se prepară foarte simplu. Iată de ce ingrediente ai nevoie
Mode de preparare
Amestecă apa şi ciocolata într-o oală la foc mic până când se omogenizează. Adaugă zahărul şi amestecă pănă când se topeşte. Dă focul mai tare până când amestecul dă în clocot şi amestecă încă 2 minute. Adaugă laptele şi vanilia şi amestecă până când ai obţinut consistenţa potrivită.
Serveşte cu bezele şi cu scoţişoară. Dacă nu vrei asta poţi adăuga chipsuri de ciocolată şi frişcă.
A.
Grigori Rasputin, misticul rus și consilier al familiei regale, a fost subiectul fascinației și al…
Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt zodiile norocoase care…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, care este planta din care…
Medicul Tudor Ciuhodaru a prezentat zece recomandări de urmat pe care românii trebuie să le…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre tradițiile și superstițiile specifice…
În lumea complicată a relațiilor umane, întâlnim uneori oameni care nu ne doresc întotdeauna binele.…