duminică, august 9, 2020

Actor celebru răpus de COVID-19. Celebrul actor Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a pierdut lupta cu coronavirusul în această dimineață, a anunțat soția acestuia. Acesta a contactat noul virus în luna martie.

„Dumnezeu are acum încă un înger în Rai. Dragul meu soț a murit în această dimineață. A fost înconjurat de dragostea familiei, în timp ce s-a stins încet din viață”, a fost mesajul postat de soția lui Nick Cordero.

Citește și:

Actorul, în vârstă de 41 de ani avea nevoie de un dublu transplant de plămâni din cauza infecției cu COVID-19. Acesta a fost internat într-un spital din Los Angeles în luna martie a acestui an. În urma infecției, el a făcut a făcut complicaţii severe care au necesitat amputarea unui picior.

Mi-au zis de patru ori că nu va supravieţui

Nick Cordero a stat internat în spital peste trei luni. S-a trezit din comă, dar din nefericire, boala a a avut urmări grave asupra sănătății sale.

Citește și:

„Mi-au zis de patru ori că nu va supravieţui. Uneori, le era teamă că nu va trece cu bine peste noapte”, a mărturisit soţia actorului.

Infecţia COVID-19 i-a slăbit musculatura, încât actorul nu se mai poate mişca sau vorbi.

Potrivit relatărilor soţiei sale, Nick Cordero nu suferea de alte probleme medicale.

Parteneri