joi, ianuarie 20, 2022

Actor celebru răpus de COVID-19. Celebrul actor Nick Cordero, cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a pierdut lupta cu coronavirusul în această dimineață, a anunțat soția acestuia. Acesta a contactat noul virus în luna martie.

„Dumnezeu are acum încă un înger în Rai. Dragul meu soț a murit în această dimineață. A fost înconjurat de dragostea familiei, în timp ce s-a stins încet din viață”, a fost mesajul postat de soția lui Nick Cordero.

Te-ar mai interesa: Beneficiile neștiute ale unui produs ieftin, pe ca...

Actorul, în vârstă de 41 de ani avea nevoie de un dublu transplant de plămâni din cauza infecției cu COVID-19. Acesta a fost internat într-un spital din Los Angeles în luna martie a acestui an. În urma infecției, el a făcut a făcut complicaţii severe care au necesitat amputarea unui picior.

Mi-au zis de patru ori că nu va supravieţui

Nick Cordero a stat internat în spital peste trei luni. S-a trezit din comă, dar din nefericire, boala a a avut urmări grave asupra sănătății sale.

„Mi-au zis de patru ori că nu va supravieţui. Uneori, le era teamă că nu va trece cu bine peste noapte”, a mărturisit soţia actorului.

Te-ar mai interesa: Atenție! Majoritatea cancerelor au acest simptom c...

Infecţia COVID-19 i-a slăbit musculatura, încât actorul nu se mai poate mişca sau vorbi.

Potrivit relatărilor soţiei sale, Nick Cordero nu suferea de alte probleme medicale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private